Νότιγχαμ: Επίσημα παράπονα στην Επιτροπή Διαιτησίας

Νότιγχαμ: Επίσημα παράπονα στην Επιτροπή Διαιτησίας

Newsroom
Νότιγχαμ: Επίσημα παράπονα στην Επιτροπή Διαιτησίας

bet365

Η Νότιγχαμ έκανε επίσημα παράπονα στην Επιτροπή Διαιτησίας, για την αντιμετώπιση που έχει στη φετινή Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να υποβάλλει καταγγελία στην Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας (PGMOL), πλήρως απογοητευμένη από την εχθρική διαιτησία που έχει συναντήσει αυτή τη σεζόν. Οπως αποκαλύπτει η «Τelegraph», η Φόρεστ συντάσσει ένα λεπτομερές έγγραφο που απαριθμεί τα λάθη των ρέφερι, ως απάντηση μετά τη διατησία του αγώνα που συνάντησε κόντρα στην Έβερτον.

Ο Στιβ Κούπερ ήταν έξαλλος με την απόδοση του διαιτητή Τζον Μπρουκς και τόνισε ότι η εμφάνισή του έπρεπε να ελεγχθεί από τους επικεφαλής της PGMOL. Ο Μπρουκς αποβλήθηκε πρόσφατα για δύο αγώνες μετά από τεράστιο λάθος ως βοηθός στο VAR, καθώς αρνήθηκε στη Μπράιτον ένα νόμιμο γκολ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας στις 11 Φεβρουαρίου.

Υπήρξαν και άλλα περιστατικά που εξόργισαν τη Φόρεστ αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας 2-2 με την Μπρέντφορντ τον Νοέμβριο, όταν ο διαιτητής Αντρέ Μάρινερ αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι για ένα φάουλ του Μπεν Μι στον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ. Στο ίδιο παιχνίδι, μια ανεξάρτητη επιτροπή κατέληξε αργότερα στο συμπέρασμα ότι το VAR δεν έπρεπε να επέμβει όταν δόθηκε πέναλτι στη Μπρέντφορντ μετά το φάουλ του Ντιν Χέντερσον στον Γιόαν Γουίσα.

Η Φόρεστ είναι επίσης απογοητευμένη με μια σειρά από διορισμούς διαιτητών που έγιναν για αγώνες της μετά την επιστροφή τους στην Premier League. Ιδίως με τον διορισμό του Άντι Μάντλεϊ, διαιτητή από το Χάντερσφιλντ, στον αγώνα της απέναντι στη Φούλαμ, όταν και ηττήθηκε με 2-0.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει πλήρως την απόφαση για καταγγελία. Υπάρχει άλλωστε η αίσθηση εντός του συλλόγου πως το κλαμπ πρέπει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στις κακές διαιτητικές αποφάσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα