Τεν Χαγκ: «Το δεύτερο μέρος ήταν αντιεπαγγελματικό, αυτή δεν ήταν η Γιουνάιτεντ»

Νίκος Κικίδης
Τεν Χαγκ: «Το δεύτερο μέρος ήταν αντιεπαγγελματικό, αυτή δεν ήταν η Γιουνάιτεντ»

bet365

Σκληρή κριτική κατά της ομάδας του άσκησε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την ταπεινωτική συντριβή στο «Ανφιλντ», κατηγορώντας για αντιεπαγγελματισμό τους παίκτες του στο β΄μέρος.

Ιστορία γράφτηκε το βράδυ της 5ης Μαρτίου στο «Ανφιλντ», καθώς η Λίβερπουλ συνέτριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το εκκωφαντικό 7-0 στη μεγαλύτερη νίκη των Reds σε μεταξύ τους ντέρμπι.

Κι αν τα χαμόγελα ζωγραφίστηκαν απότομα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, ο ουρανός σκοτείνιασε με παρόμοιο ρυθμό πάνω από το «Ολντ Τράφορντ».

Μιλώντας μάλιστα μετά το παιχνίδι, ο Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε πλήρως εκνευρισμένος με την απόδοση της ομάδας την οποία κατηγόρησε για έλλειψη επαγγελματισμού στο β΄μέρος, όποτε και δέχθηκε τα έξι από τα συνολικά επτά γκολ.

«Μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο. Επίσης το δεύτερο μέρος ήταν αντιεπαγγελματικό, αυτή δεν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 3-0 το παιχνίδι είναι χαμένο, αλλά σαν ομάδα πρέπει να είμαστε μαζί όμως δεν ήμασταν. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, πρέπει να μιλήσουμε. Είδα 11 παίκτες να χάνουν το μυαλό τους. Αυτή δεν ήταν η Γιουνάιτεντ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα