Κλοπ: «Είναι αδύνατο να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό στη Γιουνάιτεντ όταν είσαι ο προπονητής της Λίβερπουλ»

Νίκος Κικίδης
Κλοπ: «Είναι αδύνατο να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό στη Γιουνάιτεντ όταν είσαι ο προπονητής της Λίβερπουλ»

bet365

Για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος παραδέχθηκε πως οι Κόκκινοι Διάβολοι διανύουν πολύ καλύτερη σεζόν από τη Λίβερπουλ.

Το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το μενού της αγωνιστικής στην Premier League, με τις δυο παραδοσιακές δυνάμεις της Αγγλίας να διασταυρώνουν βλέμματα το απόγευμα της Κυριακής (5/3) στο «Άνφιλντ».

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι, ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τη μεγάλη αντίπαλο την οποία χαρακτήρισε ως «μηχανή αποτελεσμάτων», παραδέχθηκε πως διανύει πολύ καλύτερη σεζόν από τους Reds, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα λόγο να είναι χαρούμενος για την ανάκαμψη των Κόκκινων Διάβολων.

«Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο στη ζωή, αλλά για 95 - 98 λεπτά την Κυριακή το ποδόσφαιρο θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το λατρεύω αυτό. Όλος ο κόσμος θα το παρακολουθήσει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ανυπομονώ. Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε είναι κάτι τεράστιο.

Τα τελευταία χρόνια τα πήγαμε πολύ καλά (σ.σ κόντρα στη Γιουνάιτεντ). Ξέρουμε μέχρι στιγμής ότι διανύουν πολύ καλύτερη σεζόν από εμάς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για το ντέρμπι. Κέρδισαν τον τελικό του League Cup που είναι υπέροχο συναίσθημα και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις χρόνο να πανηγυρίσεις. Έχουν μετατραπεί σε μηχανή αποτελεσμάτων. Είναι ακόμα πλήρως στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι και ότι το θέλουμε λίγο περισσότερο από εκείνους. Ας εκμεταλλευτούμε τον κόσμο μας με τον σωστό τρόπο.

Θα ήθελα να πάρω ότι μπορώ από αυτή τη σεζόν και πρέπει να κάνουμε αποφασιστικά βήματα. Υπάρχουν πέντε εκατομμύρια λόγοι που θέλω να το κερδίσω.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τον... δαιμόνιο Μάρκους Ράσφορντ και τη φόρμα που βρίσκεται, ο Γερμανός απάντησε: «Είναι σχεδόν αδύνατο να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν είσαι ο προπονητής της Λίβερπουλ. Δεν είναι ότι τους βλέπω και θέλω να κερδίσουν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ράσφορντ. Είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά που δεν είχε την απόδοση που θα μπορούσε. Ήξερα όμως ότι αυτό θα αλλάξει. Τώρα είναι στη φόρμα της ζωής του.

Είναι ήρεμος, έχει ταχύτητα, έχει τα πάντα. Είναι ξεκάθαρο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ομάδα που χτίστηκε για τα επόμενα 20 χρόνια με τους παίκτες που υπέγραψαν, αλλά είναι περισσότερο ομάδα για το τώρα» κατέληξε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα