Τεν Χαγκ: «Η ατμόσφαιρα στο Ανφιλντ θα είναι εχθρική εναντίον μας, αλλά έτσι μας αρέσει»

Νίκος Κικίδης
Τεν Χαγκ: «Η ατμόσφαιρα στο Ανφιλντ θα είναι εχθρική εναντίον μας, αλλά έτσι μας αρέσει»

bet365

Ανυπόμονος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος στάθηκε στην ανανεωμένη νοοτροπία που διέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Αγγλίας ανάμεσα στις δυο μεγάλες δυνάμεις της χώρας πλησιάζει, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» στις 5 Μαρτίου.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλησε να βάλει στο κλίμα τους παίκτες του και στάθηκε στη νοοτροπία που «ποτίζει» την ομάδα, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του για τη μεγάλη συνάντηση και την ατμόσφαιρα που θα αντικρίσει στην έδρα των Reds.

«Ανυπομονώ για αυτή την ατμόσφαιρα. Θα είναι υπέροχο, η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική εναντίον μας, αλλά έτσι μας αρέσει. Πρόκειται φυσικά για ένα τεστ, αλλά αντιμετωπίζουμε τη Λίβερπουλ, το περιμένουμε με ανυπομονησία και ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες, η ομάδα μου, είναι έτοιμοι να πάνε εκεί και να πολεμήσουν με αυτοπεποίθηση.

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ξέρουμε ότι θα πρέπει να υποφέρουμε και θα πρέπει να θυσιασθούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η ομάδα μας, η νοοτροπία μας γενικά είναι πολύ καλή.

Πιστεύω ότι έχουμε επίσης πολλούς ηγέτες που θέτουν τη νοοτροπία, που θέτουν τα πρότυπα, που ελέγχουν τα πρότυπα, που διορθώνουν εφόσον χρειαστεί. Νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη διαδικασία, αλλά μπορούμε πάντα να είμαστε καλύτεροι. Αυτή πρέπει να είναι η προσέγγιση» κατέληξε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα