Άρσεναλ - Έβερτον 4-0: Τεσσάρα και +5 από τη Σίτι!

Άρσεναλ - Έβερτον 4-0: Τεσσάρα και +5 από τη Σίτι!

bet365

Πάρτι της Άρσεναλ στο Λονδίνο, επικράτησε 4-0 της Εβερτον και βρέθηκε στο +5 από τη Σίτι. Κάτω από τη ζώνη τα «Ζαχαρωτά».

Η Άρσεναλ βρίσκει ξανά το δρόμο της και δεν αφήνει την κορυφή. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 4-0 εντός έδρας της Έβερτον, πέτυχαν την 100η νίκη κόντρα στα «Ζαχαρωτά» και βρέθηκαν στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σάκα, Μαρτινέλι και Όντεργκααρντ έκαναν το δικό τους πάρτι και οι Gunners με την τρίτη διαδοχική επιτυχία αποτυπώνουν στον αγωνιστικό χώρο το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται.

Οσο για τα «Ζαχαρωτά», παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα με ματς περισσότερο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, αλλά δεν έβρισκαν χώρους για να απειλήσουν. Η Εβερτον για 39 λεπτά αμυνόταν εξαιρετικά και δεν άφηνε την αντίπαλό της να δημιουργήσει φάσεις.

Ωστόσο, στο 40' έγινε το πρώτο λάθος της άμυνας και ο Σάκα πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις έγινε και το δεύτερο, ο Μαρτινέλι πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά όλα τελείωσαν. Εξαιρετική διαχείριση του ματς στην επανάληψη από τους Gunners, αφού όταν αποφάσιζαν να ανεβάσουν ρυθμό, τότε, έκαναν και φάσεις. Στο 70ο λεπτό ο Οντεγκααρντ πέτυχε το 3-0 έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τροσάρ, ενώ στο 80' ο Μαρτινέλι διαμόρφωσε το 4-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά Βιέιρα και Σμιθ Ρόου δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα