Κασεμίρο: «Τα ματς στην Premier League είναι πολύ πιο απαιτητικά σε σχέση με τη La Liga»

Κασεμίρο: «Τα ματς στην Premier League είναι πολύ πιο απαιτητικά σε σχέση με τη La Liga»

Newsroom
Κασεμίρο: «Τα ματς στην Premier League είναι πολύ πιο απαιτητικά σε σχέση με τη La Liga»

bet365

Το ότι το επίπεδο της Premier League είναι υψηλότερο από αυτό της La Liga υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Κασεμίρο, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φοβεροί έχουν υπάρξει οι πρώτοι μήνες της ζωής του Κασεμίρο στην Αγγλία, με τον Βραζιλιάνο μέσο να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως τα ματς της Premier League είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτά της La Liga, ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του να γίνει πρωταθλητής με τους Κόκκινους Διαβόλους.

«Σκοπεύω να γίνω γνωστός ως ένας ποδοσφαιριστής που κατακτά πρωταθλήματα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν και γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Premier League, στην οποία όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αλλά θέλω να κατακτήσω τίτλους και να νικάω στα πιο σημαντικά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο και το ξέρουμε. Είναι για το δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θέλω να υποτιμήσω τη La Liga, αλλά τα παιχνίδια στην Premier League είναι πολύ δυσκολότερα και πιο απαιτητικά. Στην Ισπανία, οι ομάδες προτιμούν το τίκι-τάκα. Εδώ, υπάρχουν περισσότερες επιθετικές μεταβάσεις. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Το σημαντικότερο είναι οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να προσαρμόζονται όσο πιο γρήγορα γίνεται», προσέθεσε στη συνέχεια, ενώ για τον Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε ότι: «Ζητά πολλά από εμάς, ψάχνει την τελειότητα. Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να έχει εμμονή με τις νίκες και να μη συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα