Κλοπ: «Θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας»

Κλοπ: «Θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας»

Newsroom
Κλοπ: «Θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας στάθηκε στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μεταγραφών.

Οι νίκες της Λίβερπουλ κόντρα σε Έβερτον και Νιουκάστλ μπορεί να έκαναν μερικούς φίλους των Reds να πιστέψουν πως η ομάδα τους βγαίνει από την κρίση, όμως η «πεντάρα» της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Άνφιλντ» ήταν μια... απότομη προσγείωση. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας (25/2, 21:45) και αναφέρθηκε στην απαράδεκτη εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Βασίλισσα, στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του και στο ζήτημα των μεταγραφών.

«Το να δεχόμαστε πέντε γκολ στο σπίτι μας σε αγώνα Champions League είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Θα πρέπει να αλλάξουμε. Όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι για μας σαν προκριματικά Champions League. Είναι σημαντικό να προκριθούμε στη νέα διοργάνωση. Θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας και να γίνουμε μία ομάδα εξαιρετικά ανεπιθύμητη από κάθε αντίπαλο.

Θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας και να γίνουμε μία ομάδα εξαιρετικά ανεπιθύμητη από κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει να καταδιώκουμε τους πάντες, θα πρέπει να καταδιώξουμε όλες τις ομάδες της λίγκας. Οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να μυρίσουν την ανάσα μας.

Ήταν πάντα ξεκάθαρο, οι μεταγραφές μας θα πρέπει να είναι στοχευμένες. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέσσερις μεταγραφές πριν μάθουμε ποιος θα φύγει από το σύλλογο. Ήξερα πως θα ήταν πονηρά τα πράγματα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την Λίβερπουλ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα