Ο Έμερι «άδειασε» τον Μαρτίνες: «Δεν του είπα ποτέ να ανέβει στην περιοχή, κακώς έγινε το 2-4»

Ο Έμερι «άδειασε» τον Μαρτίνες: «Δεν του είπα ποτέ να ανέβει στην περιοχή, κακώς έγινε το 2-4»

bet365

Ο Ουνάι Έμερι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για την επιλογή του να ανέβει στην περιοχή της Άρσεναλ στην τελευταία φάση του αγώνα, αφήνοντας έτσι ανυπεράσπιστη την εστία του για το 4-2 της Άρσεναλ.

Η Άστον Βίλα έχασε με απίθανο τρόπο τον βαθμό απέναντι στην Άρσεναλ, βλέποντας την τύχη να της γυρίζει την πλάτη όπως ο... Εμιλιάνο Μαρτίνες στην μπάλα μετά τον «κεραυνό» του Ζορζίνιο.

Το πράγμα, όμως, έγινε ακόμα χειρότερο, αφού στο 90+8' οι Κανονιέρηδες διαμόρφωσαν το τελικό 2-4 με γκολ σε ανυπεράσπιστη εστία. Ο Αργεντινός κίπερ ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή για να βοηθήσει την ομάδα του σε μια τελευταία απόπειρα ισοφάρισης, αλλά αντ' αυτού η Άρσεναλ ξέφυγε στο transition και σκόραρε με τον Μαρτινέλι. Μία εξέλιξη που δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένο τον Ουνάι Έμερι.

Ο Βάσκος τεχνικός «άδειασε» τον πρωταθλητή Κόσμου, Μαρτίνες, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως ουδέποτε του έδωσε εντολή να ανέβει στην περιοχή και έδειξε να μην μπορεί να δεχτεί ότι η ομάδα του έχασε με δύο γκολ διαφορά και με αυτόν τον τρόπο.

«Ποτέ δεν είπα στον τερματοφύλακά μου να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει ένα γκολ στο 92ο λεπτό. Γιατί ίσως, δεν ξέρω ακριβώς τα δεδομένα, η πιθανότητα να το κάνεις είναι μία στις 100. Και γιατί ίσως, στις 20 φορές που η αντίπαλη ομάδα θα βγάλει αντεπίθεση, θα σκοράρει τις 10. Και σήμερα αυτό έγινε. Μπορούμε να χάσουμε 2-3, αλλά το 2-4 δεν είναι καλό».

Θυμίζεται ότι ο Έμερι είχε «κράξει» ξανά δημόσια τον Μαρτίνες, αναφορικά με τους πανηγυρισμούς του έπειτα από την κατάκτηση του Μουντιάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα