Έρλινγκ Χάαλαντ: Αμφίβολος ο Νορβηγός για το παιχνίδι της Σίτι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ

Newsroom
Έρλινγκ Χάαλαντ: Αμφίβολος ο Νορβηγός για το παιχνίδι της Σίτι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ

bet365

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης (15/02) με την πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, μετά τον τραυματισμό του στο 3-1 της Σίτι επί της Άστον Βίλα.

Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει πετύχει 25 γκολ στην Premier League φέτος, αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα (3-1). Ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε σχετικά πως: «Ο Έρλινγκ έχει ένα χτύπημα. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης μίλησα με τους γιατρούς. Είπαν ότι ίσως με το σκορ όπως είναι δεν χρειάζεται να πάρουμε ρίσκα και συμφώνησα».

«Αν το σκορ ήταν πιο σφιχτό, τότε ίσως δεν το έκανα. Νομίζω ότι δεν έχει τραυματιστεί, αλλά τη Δευτέρα θα το δούμε. Ελπίζω ότι μπορεί να είναι μέσα στην αποστολή για την Τετάρτη. Αλλά αν δεν είναι έτοιμος ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος, δεν πρόκειται να παίξει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Σίτι θα περάσει στην κορυφή αν κερδίσει στο Emirates την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έμεινε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ το Σάββατο, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. «Η ομάδα που είναι από πάνω μας έχασε βαθμούς, γι' αυτό ήταν σημαντικό να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να κλείσουμε επιτέλους τη διαφορά», σχολίασε ο Καταλανός κόουτς. «Έχουν παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ξέρουμε την απόσταση που υπάρχει -μετράμε ότι είμαστε ακόμα έξι βαθμούς πίσω- αλλά θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αισθάνομαι ότι έχουμε βελτιωθεί πολύ, ειδικά στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα ή 10 ημέρες. Όλοι είναι τόσο συγκεντρωμένοι, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κερδίσεις, αλλά, χωρίς συγκέντρωση αυτό είναι αδύνατο».

Ο Νορβηγός επιθετικός θα είναι δεδομένα μεγάλη απώλεια για την κομβική αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αν και δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα