Τσέλσι: Ο Έντσο πλησιάζει και η Άρσεναλ προσπαθεί να «κλείσει» τον Ζορζίνιο!

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι: Ο Έντσο πλησιάζει και η Άρσεναλ προσπαθεί να «κλείσει» τον Ζορζίνιο!

bet365

Η Τσέλσι πλησιάζει στο deal για τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες και η Άρσεναλ προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για να αποκτήσει τον Ζορζίνιο, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Τσέλσι και Άρσεναλ είναι δυο ομάδες που θα μας απασχολήσουν τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Οι Μπλε τη Δευτέρα (30/1) ξεκίνησαν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Μπενφίκα για να αποκτήσουν τον πρώτο τους στόχο για τη μεσαία γραμμή, Έντσο Φερνάντες.

Οι Λονδρέζοι προσφέρουν 120 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα με δόσεις για να πάρουν τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι δυο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία και η Τσέλσι πιέζει για να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή.

Τις εξελίξεις του μεταγραφικού σίριαλ του 22χρονου χαφ παρακολουθεί και η «συμπολίτισσα» Άρσεναλ. Αν ο Αργεντινός αποκτηθεί από τους Μπλε τότε ο Ζορζίνιο θα... περισσεύει και οι Κανονιέρηδες έχουν ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας για την μεταγραφή του.

Ο εκ των αρχηγών της Τσέλσι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και οι Λονδρέζοι δεν είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης. Ο 31χρονος Ιταλός αμυντικός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τη Νάπολι αντί 57 εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι στιγμής μετράει 213 εμφανίσεις με 29 γκολ και εννέα ασίστ. Την τρέχουσα σεζόν έχει τρία γκολ σε 26 συμμετοχές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα