Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσκάλεσε τέσσερις πρώην συμπαίκτες του στη Σαουδική Αραβία

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσκάλεσε τέσσερις πρώην συμπαίκτες του στη Σαουδική Αραβία

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάλεσε τέσσερις πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σαουδική Αραβία για να τον δουν να αγωνίζεται με την Αλ Νασρ, δεδομένου ότι ο Πορτογάλος σταρ δεν πρόλαβε να τους αποχαιρετήσει όπως θα ήθελε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «προσκαλεί τους πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, Μπρούνο Φερνάντες, Κασεμίρο και Ραφαέλ Βαράν στη Σαουδική Αραβία για να έρθουν να δουν την Αλ Νασρ να παίζει», αναφέρει δημοσίευμα.Μετά την πικρή αποχώρησή του από το «Όλντ Τράφορντ» ο Πορτογάλος δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φίλους και τους συναδέλφους του στο Μάντσεστερ.

Έτσι, επικοινώνησε με τέσσερις από τους πιο στενούς του για να τους καλέσει να έρθουν να τον δουν να παίζει με τη νέα του ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος επιθετικός έφυγε από τους «Κόκκινους Διαβόλους» τον Νοέμβριο, αφού επέκρινε τον σύλλογο σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Αλ Νασρ σε μια συμφωνία ρεκόρ. Στο επόμενο παιχνίδι της η ομάδα του Ρονάλντο θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αλ Φατέχ. Εν τω μεταξύ, οι πρώην συνάδελφοί του στη Γιουνάιτεντ έχουν διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες, πρώτα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Carabao Cup στα μέσα της εβδομάδας, πριν αντιμετωπίσουν την Κρίσταλ Πάλας και στη συνέχεια τη Λιντς στην Premier League όποτε δύσκολα θα μπορέσουν -για την ώρα- να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Πορτογαλου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα