Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Μαντουέκε από την Αϊντχόφεν

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Μαντουέκε από την Αϊντχόφεν

bet365

Την έκτη της χειμερινή μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε η Τσέλσι, η οποία υπέγραψε τον Νόνι Μαντουέκε από την Αϊντχόφεν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2030.

Μεταγραφών συνέχεια για την Τσέλσι, η οποία πρόσθεσε στο «οπλοστάσιο» και τον 20χρονο εξτρέμ, Νόνι Μαντουέκε! Μια μεταγραφή με φόντο το μέλλον για τους Μπλε, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κλείσουν το deal με την Αϊντχόφεν.

Από την πλευρά του ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 7,5 ετών, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου τουλάχιστον μέχρι το 2030!

«Η Τσέλσι είναι το κορυφαίο κλαμπ στο Λονδίνο, φυσικά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Η επιστροφή στην Αγγλία για να παίξω στην Premier League είναι ένα όνειρο για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 20χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως Μπλε.

Τη φετινή σεζόν ο Μαντουεκέ πρόλαβε να καταγράψει συνολικά εννέα συμμετοχές με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, βρίσκοντας δίχτυα δυο φορές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα