Τσέλσι: Στην λίστα της και οι Μακ Άλιστερ, Μούντρικ και Μελιέ

Τσέλσι: Στην λίστα της και οι Μακ Άλιστερ, Μούντρικ και Μελιέ

Σωτήρης Μυκονίου
Τσέλσι: Στην λίστα της και οι Μακ Άλιστερ, Μούντρικ και Μελιέ

bet365

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα, η Τσέλσι έχει πλέον στα «κιτάπια» της τα ονόματα των Μακ Άλιστερ, Μούντρικ και Μελιέ.

Σύμφωνα με τον «Guardian», οι Λονδρέζοι έχουν κυκλώσει το όνομα του 24χρονου κεντρικού μέσου της Μπράιτον, που έγινε πρόσφατα παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, αποτελεί την εναλλακτική τους σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν τελικά οι μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες της Μπενφίκα.

Η απώλεια του Μπρόχα που υπέστη ρήξη χιαστού αναγκάσε την Τσέλσι να βγει στην αγορά και για επιθετικό σ' αυτο μεταγραφικό παράθυρο, παρ' ότι έκλεισε για το καλοκαίρι τον Κρίστοφερ Ενκουνκού. Έτσι, οι Λονδρέζοι έχουν ρίξει... κλεφτές ματιές στην περίπτωση του Μούντρικ που προσπαθεί να κλείσει η Άρσεναλ, όμως τα 100 εκατ. ευρώ που ζητάει η Σαχτάρ χαλούν μέχρι στιγμής την συμφωνία.

Σύμφωνα με το RMC, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λιντς, Ιλάν Μελιέ. Ο 22χρονος Γάλλος έγινε ο νεότερος παίκτης που έφτασε τις 50 συμμετοχές στην ιστορία της Premier League ενώ έγινε ο νεότερος στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που έφτασε τα 10 clean sheets.

Η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που έχει εκφράσει ενδιαφέρον, αφού τον «ακολουθούν» τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Νιουκάστλ, όμως όλοι γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο να κάνουν την Λιντς να τον πουλήσει στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως οι Λονδρέζοι έχουν συμφωνήσει και με την Μονακό για την μεταγραφή του Μπενουά Μπαντιασίλ ενώ ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ντατρό Φοφανά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα