Γκουαρδιόλα: Συμφώνησε και ανανεώνει με Σίτι μέχρι το 2025!

Γκουαρδιόλα: Συμφώνησε και ανανεώνει με Σίτι μέχρι το 2025!

Νίκος Κικίδης
Γκουαρδιόλα: Συμφώνησε και ανανεώνει με Σίτι μέχρι το 2025!

bet365

Λευκός καπνός φαίνεται πως προέκυψε από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Σίτι και Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να ανάβει το πράσινο φως για νέο συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών.

Μαζί έχουν δημιουργήσει τη δική τους παντοκρατορία εντός των συνόρων της Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει κατακτήσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία πρωταθλήματα!

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, και η εικόνα εντός του χορταριού δεν θα μπορούσαν να αφήσουν διαφορετική επιλογή στους Πολίτες, οι οποίοι όφειλαν πάση θυσία να πείσουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παραμείνει στο Νησί και να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε ο Καταλανός έδινε θετικά σήματα για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον φαίνεται πως η ολοκλήρωση του deal έχει μπει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic», η διοίκηση της ομάδας κατάφερε τελικά να δώσει τα χέρια με τον 51χρονο τεχνικό για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει δομή και διάρκεια 1+1 έτους.

Την περίοδο που βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρδιόλα έχει καταφέρει να... σαρώσει τα πάντα στην Αγγλία, απαριθμώντας τέσσερα πρωταθλήματα, δυο League Cup, καθώς και ένα FA Cup.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα