Μπόρνμουθ: Το ψάχνει για Μπιέλσα!

Μπόρνμουθ: Το ψάχνει για Μπιέλσα!

Νίκος Κικίδης
Μπόρνμουθ: Το ψάχνει για Μπιέλσα!

bet365

Στα ραντάρ της Μπόρνμουθ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραμένει μακριά από τους πάγκους από τον προηγούμενο Φλεβάρη και την απόλυσή του από τη Λιντς.

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπόρνμουθ μετά την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ τον περασμένο Αύγουστο, με το «Athletic» να αποκαλύπτει πως στη λίστα των... επιθυμιών των Cherries έχει προστεθεί αισίως το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Ο υπηρεσιακός προπονητής Γκάρι Ο΄Νιλ άλλωστε δεν έχει πείσει τους ιθύνοντες πως αξίζει να μονιμοποιηθεί στον πάγκο του συλλόγου, ο οποίος πλέον σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την πρόσληψη του Αργεντινού που παραμένει ελεύθερος από τον περασμένο Φεβρουάριο και την απόλυσή του από τη Λιντς.

Η εκρηκτική προσωπικότητα βέβαια του Μπιέλσα πιθανώς να βάλει σε δεύτερες σκέψεις τη διοίκηση της Μπόρνμουθ που πριν από μερικούς μήνες δεν δίστασε να απολύσει τον Σκοτ Πάρκερ μετά την κριτική που της άσκησε για τη δραστηριότητα του κλαμπ στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Στο παρελθόν ο Μπιέλσα έχει περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Εσπανιόλ, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ, Λάτσιο και Λιλ, με τη Λιντς να αποτελεί προς το παρόν τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα