Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Κασεμίρο έσωσε τον βαθμό για τους Κόκκινους Διαβόλους

bet365

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο μετά από... αφελές μαρκάρισμα του ΜακΤόμινεϊ αλλά ο «από μηχανής Θεός» Κασεμίρο με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του.

Σε ένα ισορροπημένο ντέρμπι στο «Stamford Bridge» με λίγες φάσεις και με έντονες... συγκινήσεις στα τελευταία λεπτά η Τσέλσι αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-1. Ο ΜακΤόμινεϊ πήγε να «κρεμάσει» την ομάδα του με... αφελές πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ζορζίνιο, αλλά ο Κασεμίρο έγινε ο ήρωας για τους Κόκκινους Διαβόλους και ισοφάρισε στο 90+4' με το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

To ματς από το πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό, όμως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ήταν πιο απειλητική. Στο 27' ο Κέπα είπε «όχι» στον Ράσφορντ σε τετ α τετ και στο 34' ο Ισπανός απέκρουσε ξανά διαγώνιο σουτ του Άγγλου επιθετικού. Ο Γκρέιαμ Πότερ έδειξε «αντανακλαστικά» και στο 36' άλλαξε το 3-4-3 που δεν «τραβούσε», έριξε στο ματς τον Λόφτους - Τσικ αντί του Κουκουρέγια και γύρισε το σύστημα σε 4-3-3. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν καλή στιγμή και στο 45' όταν ο Φερνάντες έβγαλε τον Άντονι σε θέση βολής μέσα από την περιοχή αλλά ο Βραζιλιάνος σούταρε άουτ.

Οι δυο ομάδες κέρδισαν αρκετές στατικές φάσεις που δεν τις αξιοποίησαν. Στην καλύτερη εκτέλεση εξ αυτών ο Μάουντ με χτύπημα κόρνερ βρήκε τον Τσάλομπα και ο νεαρός Άγγλος αμυντικός σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι. Στο 87' ο ΜακΤόμινεϊ που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα πήγε να γίνει μοιραίος όταν χρεώθηκε πέναλτι για παρατεταμένο κράτημα στον Μπρόγια και ο Ζορζίνιο νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0.

Οι Μπλε ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη αλλά στο τέλος «μίλησε» ο Κασεμίρο. Ο Λουκ Σο έβγαλε τη σέντρα ο Βραζιλιάνος πήρε την κεφαλιά, ο Κέπα βρήκε την μπάλα, όμως δεν κατάφερε να την αποτρέψει από το να περάσει τη γραμμή. Ο 30χρονος μέσος με το πρώτο του γκολ στη 12η συμμετοχή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια (36' Κόβατσιτς), Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (79' Τσουκουεμέκα), Τσίλγουελ, Μάουντ, Στέρλινγκ (79' Μπρόγια), Ομπαμεγιάνγκ (74' Πούλισικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χάαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν (60' Λίντελεφ), Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Έρικσεν (80' ΜακΤόμινεϊ), Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο (52' Φρεντ), Ράσφορντ (80' Ελάνγκα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα