Ρονάλντο: «Προσπαθώ πάντα να δίνω το καλό παράδειγμα, σύντομα θα είμαστε και πάλι ενωμένοι»!

Ρονάλντο: «Προσπαθώ πάντα να δίνω το καλό παράδειγμα, σύντομα θα είμαστε και πάλι ενωμένοι»!

Γιάννης Αρώνης
Ρονάλντο: «Προσπαθώ πάντα να δίνω το καλό παράδειγμα, σύντομα θα είμαστε και πάλι ενωμένοι»!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ρίξει τους τόνους της κόντρας του με τον Έρικ Τεν Χαγκ, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να βοηθήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τις επισοδειακές τελευταίες 24 ώρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο πριν τελειώσει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ και την ανακοίνωση της ομάδας ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram υπογράμμισε ότι όπως πάντα τρέφει αμέριστο σεβασμό για τους συμπαίκτες και τους προπονητές του παραμένοντας επαγγελματίας, ότι προσπαθεί να αποτελεί το σωστό παράδειγμα για τους νέους συναδέλφους του και ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά ώστε να είναι έτοιμος για ό,τι του ζητηθεί από την ομάδα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του 37χρονου επιθετικού των Κόκκινων Διαβόλων:

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει, εγώ δεν εχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε όσες αποφάσεις έχω πάρει.

Ξεκίνησα πολύ νέος και τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το σωστό παράδειγμα για τους νέους σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να είμαι υποστηρικτικός προς τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί να προσφέρω, σε όποιο παιχνίδι μου ζητηθεί. Το να ενδώσωστην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα