Μαρσέλο για Κριστιάνο: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου»

Newsroom
Μαρσέλο για Κριστιάνο: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου»

bet365

Ο Μαρσέλο με σχόλιο του στην ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram αναφορικά με το πειθαρχικό του παράπτωμα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ εξέφρασε την στήριξη του στον «CR7».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι για ακόμα για φορά στο επίκεντρο της συζήτησης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για αρνητικό λόγο, με την προκλητική του στάση όταν αποχώρησε από τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων πριν την ολοκλήρωση του ντέρμπι με την Τότεναμ. O Πορτογάλος σταρ με ανάρτηση του στο Instagram απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του.

Ο κολλητός φίλος του «CR7» και ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, με σχόλιο στην ανάρτηση του Ρονάλντο εξέφρασε τη στήριξη του στον «αδελφό» του, καθώς έγραψε: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου. Το ποδόσφαιρο σε αγαπά, όπως και εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα