Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Άντεξαν οι Reds και πήραν τον βαθμό

Νίκος Κικίδης
Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Άντεξαν οι Reds και πήραν τον βαθμό

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν λύγισε από την πίεση της ανώτερης αλλά σπάταλης Μπράιτον, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και ξέφυγε προσωρινά από την τελευταία θέση της Premier League.

Η εμφάνισή της μπορεί και πάλι να προβλημάτισε, όμως τουλάχιστον συνδυάστηκε με τον βαθμό. Η Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε στο ύψος της στην έδρα της Μπράιτον, η οποία είχε τις ευκαιρίες και το μομέντουμ υπέρ της, όμως αστοχία και... Χέντερσον την κράτησαν στο μηδέν (0-0) μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν την κυριαρχία τους στο χορτάρι, αγγίζοντας το γκολ με φοβερό βολέ του Τροσάρ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 32΄. Η πίεση των Γλάρων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος απέναντι σε μια πλήρως παθητική Νότιγχαμ που δεν μπορούσε υπό καμία συνθήκη να αποβεί απειλητική για τα αντίπαλα καρέ.

Όσο ο χρόνος κυλούσε ωστόσο χωρίς γκολ, η Νότιγχαμ γέμιζε με αυτοπεποίθηση κόντρα στη σπάταλη Μπράιτον, η οποία παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο 81΄με σουτ του Γκρος που εξουδετερώθηκε ωστόσο από τον εξαιρετικό Χέντερσον.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ακίνδυνη αλλά αλύγιστη Νότιγχαμ να δραπετεύει με τον βαθμό και να σκαρφαλώνει στο +1 από την ουραγό Λέστερ, την στιγμή που η Μπράιτον παρέμεινε στην 7η θέση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα