Γκέλαρε η Γιουνάιτεντ, διπλό... ανάσα η Τσέλσι! (vid)

Γκέλαρε η Γιουνάιτεντ, διπλό... ανάσα η Τσέλσι! (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά γκολ δε βρήκε ποτέ, μένοντας έτσι στο εντός έδρας 0-0 με τη Νιουκάστλ. Σημαντικό διπλό η Τσέλσι, 2-0 την Άστον Βίλα.

Με όλα του τα «όπλα» ο Τεν Χαγκ κόντρα στη Νιουκάστλ, μέσα ο Κριστιάνο, ο Βαράν, ο Κασεμίρο, ενώ Άντονι και Σάντσο πλαισίωναν τον Πορτογάλο σταρ στην επίθεση. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ μπορεί να είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Ο Κριστιάνο ήταν απομονωμένος, ενώ Σάντσο και Φρεντ δεν μπορούσαν να τον τροφοδοτήσουν όταν βρέθηκαν σε καλή θέση. Μάλιστα, στο 24ο λεπτό η Νιούκαστλ ήταν εκείνη που είχε τεράστια ευκαιρία για γκολ, όταν το φάουλ του Τρίπιερ βρήκε στο τείχος και στη συνέχεια ο Ζοέλιντον βρήκε το δοκάρι δυο φορές με κεφαλιά!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 38' για να δούμε φάση της Γιουνάιτεντ, αλλά το σουτ του Άντονι έβγαλε εντυπωσιακά ο Πόουπ. Είναι χαρακτηριστικό, πως η Νιουκάστλ κράτησε ανέπαφη την εστία της στο ημίχρονο σε για όγδοη φετινή φορά. Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ έγινε πιο επιθετική, με τον Κριστιάνο να βγάζει στο ματς την έντονη απογοήτευσή για την εικόνα της ομάδας. Σε δυο περιπτώσεις ο CR7 έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αρχικά σε φάση που υπήρχε οφσάιντ, με τους παίκτες της Νιούκαστλ να σταματούν κι εκείνον να συνεχίζει, ενώ στη συνέχεια... τρελάθηκε όταν παρενέβη σε φάση που πίστεψε πως είχε εκτελεστεί η φάση στην αντίπαλη άμυνα, με τον διαιτητή να μην έχει σφυρίξει.

Η Γιουνάιτεντ «φώναξε» σε δυο περιπτώσεις για πέναλτι, με τον διαιτητή να μη δείχνει παράβαση. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα, αλλά τόσο ο Φρεντ όσο και ο Ράσφορντ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες. Ετσι, η Μάντσεστερ βρέθηκε στην 5η θέση, στο -3 από την Τσέλσι, ενώ η Νιουκάστλ είναι στην 6η θέση.

Διπλό τετράδας η Τσέλσι

H Τσέλσι ανέβαζει στροφές και επέστρεψε στην τετράδα της Premier League. Οι Μπλε επικράτησαν 2-0 της Άστον Βίλα, με τον Μάουντ να κάνει τη διαφορά. Από το 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά, όταν από το μεγάλο λάθος του Μινγκς στην άμυνα ο Μάουντ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η Βίλα αντέδρασε και είχε δυο δοκάρια μέχρι το 21ο λεπτό! Στο 15' η κεφαλιά του Μπέιλι βρήκε το δοκάρι και έξι λεπτά αργότερα ήρθε μεγάλη τριπλή φάση για τους «Βίλανς». Η προσπάθεια του ΜακΓκιν σταμάτησε στον Κέπα, με τον Ισπανό γκολκίπερ ν' αποκρούει και τα σουτ των Ράμσεϊ και Ινγκς με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο 31' ο Κέπα ήταν εντυπωσιακός και απέκρουσε με απίθανο τρόπο την εξ επαφής κεφαλιά του Ινγκς! Καλύτερη στην επανάληψη η Τσέλσι, πίεσε και στο 65' με απίθανη εκτέλεση φάουλ από τον Μέισον Μάουντ διαμόρφωσε το 2-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα