Τσέλσι - Γουλβς 3-0: Επιστροφή στην τετράδα με «μαέστρο» Μάουντ

Τσέλσι - Γουλβς 3-0: Επιστροφή στην τετράδα με «μαέστρο» Μάουντ

bet365

Η Τσέλσι πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην Premier League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Έκανε τη διαφορά ο Μάουντ με δυο ασίστ, σκόραραν Χάβερτς, Πούλισικ και Μπρόγια.

Επιστροφή στην πρώτη τετράδα για την Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν με 3-0 τη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έκαναν το 2/2 στην Premier League υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ και έφτασαν τους 16 βαθμούς, δυο περισσότερους από τη Μπράιτον, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο. «Μαέστρος» ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος δημιούργησε τα γκολ των Χάβερτς και Πούλισικ. Σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι ο Αρμάντο Μπρόγια. Aποθεώθηκε από τους Λονδρέζους ο αντίπαλος, Ντιέγκο Κόστα.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ζοσέ Σα, όμως τα κατάφεραν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Ο Μάουντ έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Χάβερτς με κεφαλιά «κρέμασε» τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι μοίρασε τη δεύτερη ασίστ του στο 53' όταν με εξαιρετική κάθετη πάσα έκοψε στη μέση την άμυνα της Γουλβς και ο Πούλισικ νίκησε σε τετ α τετ τον Σα. Στο 88' ο Κόβασιτς «πέταξε» τη μπάλα στον χώρο, ο Μπρόγια πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μπλέ φανέλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα