Τσέλσι - Μίλαν 3-0: Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη επί ημερών Πότερ με «τριάρα» στους πρωταθλητές Ιταλίας

Τσέλσι - Μίλαν 3-0: Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη επί ημερών Πότερ με «τριάρα» στους πρωταθλητές Ιταλίας

bet365

Η εξαιρετική Τσέλσι πήρε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη επί ημερών του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς νίκησε με 3-0 την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, στο Λονδίνο. Άνοιξε λογαριασμό ο Φοφανά που τραυματίστηκε, γκολ και ασίστ ο Τζέιμς.

To πρώτο της τρίποντο στον 5ο όμιλο του Champions League πήρε η Τσέλσι, καθώς επικράτησε με 3-0 της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μίλαν, στο Λονδίνο και πανηγύρισε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην εποχή του Γκρέιαμ Πότερ. Ο Ρις Τζέιμς έκανε φανταστικό ματς, καθώς είχε γκολ και ασίστ στο τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ. Άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα ο Γουέσλι Φοφανά αλλά δεν το χάρηκε, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 38'.

Από την αρχή του παιχνιδιού η Τσέλσι είχε το πάνω χέρι και έφτανε με ευκολία στα καρέ του Ταταρουσάνου, ο οποίος είχε τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις στις προσπάθεις του Μάουντ (5') και του Τιάγκο Σίλβα (23' και 24'), όμως εν τέλει τον νίκησε ο Φοφανά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ύστερα από τη δεύτερη φάση του Σίλβα ο Γάλλος στόπερ με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Λονδρέζων. Η Μίλαν στο 45+4' είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Λεάο αλλά ο Κέπα απέκρουσε.

Οι Μπλε «καθάρισαν» το ματς μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Τζέιμς έβγαλε τη σέντρα, ο Τομόρι έκανε «τσαφ» και ο Ομπαμεγιάνγκ εξ επαφής έκανε το 2-0. Με τη συμπλήρωση μια ώρας ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε την κάθετη πάσα και ο Τζέιμς μετά από δημιουργός έγινε και σκόρερ, καθώς με δυνατό σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση έκανε το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Τσέλσι: Κέπα, Φοφανά (38’ Τσαλόμπα), Κουλιμπαλί, Τιάγκο Σίλβα, Ρις Τζέιμς, Τσίλγουελ, Λόφτους-Τσικ, Κόβατσιτς (66’ Ζορζίνιο), Μάουντ (74’ Χάβερτς), Στέρλινγκ (74’ Μπρόγια), Ομπαμεγιάνγκ (65’ Γκάλαχερ).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Μπάλο-Τουρέ, Τομόρι, Καλούλου, Ντεστ, Τονάλι, Μπενασέρ (73’ Πομπέγκα), Κρούνιτς (65’ Γκάμπια), Ντε Κετελάρε (65’ Ρέμπιτς), Λεάο (72’ Μπραΐμ Ντίαθ), Ζιρού (73’ Οριγκί).

Αποτελέσματα

Ζάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0
Τσέλσι - Μίλαν 3-0

Βαθμολογία

  1. Ζάλτσμπουργκ 5 (3-2)
  2. Τσέλσι 5 (4-2)
  3. Μίλαν 4 (4-5)
  4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική

Μίλαν - Τσέλσι
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα