Νούνιες: «Στις ομιλίες του Κλοπ δεν καταλαβαίνω τίποτα»

Νούνιες: «Στις ομιλίες του Κλοπ δεν καταλαβαίνω τίποτα»

Νούνιες: «Στις ομιλίες του Κλοπ δεν καταλαβαίνω τίποτα»

bet365

Ο Ντάργουιν Νούνιες μίλησε για την απαιτητική περίοδο προσαρμογής που διανύει στο Λίβερπουλ και περιέγραψε την... έμμεση συνεννόησή του με τον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο και δυσκολεύεται να καταλάβει στις ομιλίες του στους Reds για θέματα τακτικής.

Η φετινή σεζόν στη Λίβερπουλ άρχισε γεμάτη υποσχέσεις και δύο γκολ στα δύο πρώτα του παιχνίδια για τον Ντάργουιν Νούνιες. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να χτίσει σε αυτές τις εμφανίσεις, έχασε τρία ματς λόγω τιμωρίας κι ακόμη ψάχνει τα πατήματά του, διανύοντας μια αναμενόμενη αλλά παρατεταμένη περίοδο προσαρμογής.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ρέιντζερς, στον οποίο αγωνίστηκε 80 λεπτά δίχως να σκοράρει, ο 22χρονος στράικερ μίλησε στο «ESPN» της Κολομβίας και παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να συνηθίσει στο νέο του περιβάλλον, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον Γιούργκεν Κλοπ στις ομιλίες του και χρειάζεται τη μετάφραση από τους συμπαίκτες του. Δήλωσε, πάντως, ότι ξέρει τι ζητάει ο Γερμανός τεχνικός από εκείνον και τους παίκτες του, αποτελώντας και μια πηγή αυτοπεποίθησης σε αυτόν τον πρώτο καιρό που πασχίζει να βρει ρυθμό:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάει στις προπονήσεις, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μετά ρωτάω τους συμπαίκτες μου και μου λένε τι είπε. Αλλά νομίζω πως είναι πολύ ξεκάθαρος για τις ιδέες του πάνω στο παιχνίδι, μας ζητάει να κάνουμε τα πράγματα απλά, να μη φοβόμαστε όταν παίζουμε, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Και μετά, όταν χάνουμε την μπάλα, θέλει να πιέζουμε αμέσως. Αυτό είναι που μας ζητάει πάντα.

«Κάποιες φορές νιώθω κάπως αναποφάσιστος, δεν νιώθω ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, αλλά όσο περνάνε οι προπονήσεις και τα παιχνίδια αυτό θα αυξάνεται. Ο προπονητής το καταφέρνει αυτό, όπως και οι συμπαίκτες μου, με κάνουν να νιώθω πιο ήρεμος διότι ξέρω πως αν πάει κάτι στραβά, θα με υποστηρίξουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα