Λίβερπουλ - Μπράιτον 3-3: Το θρίλερ του Ανφιλντ είχε πρωταγωνιστή τον Τροσάρ!

Λίβερπουλ - Μπράιτον 3-3: Το θρίλερ του Ανφιλντ είχε πρωταγωνιστή τον Τροσάρ!

bet365

Ο Τροσάρ ήταν ασταμάτητος στο Ανφιλντ, πέτυχε τρία γκολ και η Μπράιτον απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ.

H επιστροφή των Reds είχε… δράμα, μιας και το θρίλερ του Ανφιλντ βρήκε τη Μπράιτον να χαμογελά. Μπορεί η Λίβερπουλ να γύρισε το ματς από το 0-2, αλλά ο Τροσάρ με χατ τρικ έδωσε το βαθμό στην ομάδα του (3-3). Στο -11 από την κορυφή η ομάδα του Κλοπ.

Σούπερ 45λεπτο η Μπράιτον!

Ηταν ένα ονειρικό α' μέρος για τη Μπράιτον, ένα ιδανικό 45λεπτο για τον Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, να κάνει τη διαφορά και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν κάθε ευκαιρία που τους δόθηκε.

Οι Reds μπήκαν δυνατά, αλλά η Μπράιτον στα τρία λεπτά και 48 δευτερόλεπτα βρήκαν δίχτυα με σκόρερ τον Τροσάρ. Αντίδραση από τους γηπεδούχους; Καμία! Αντίθετα, οι «Γλάροι» πίεσαν και είχαν δυο μεγάλες στιγμές με Γουέλμπεκ και Τροσάρ, αλλά ο Αλισον είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Η Μπράιτον ήταν εξαιρετικά γρήγορη στην επίθεση, προκάλεσε πολλά προβλήματα στους Reds και στο 18' «πάγωσε» ξανά το Ανφιλντ, με τον Τροσάρ να πετυχαίνει το 2-0. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο ημίωρο για να καταφέρει η Λίβερπουλ να γίνει απειλητική, ο Σαλάχ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Σάντσεθ κατάφερε να νικήσει τον Αιγύπτιο.

Στο 33' οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, ο Σαλάχ έβγαλε ιδανικά στον Φιρμίνο και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 2-1. Ηταν το γκολ που κράτησε όρθια την ομάδα του Κλοπ, ο οποίος με την είσοδο του Ντίας στη θέση του Καρβάλιο είδε διαφορετικό σκηνικό στην επανάληψη.

Το γύρισε η Λίβερπουλ, αλλά ο Τροσάρ «πάγωσε» το Ανφιλντ

Οι Reds βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές, κυκλοφόρησαν ιδανικά τη μπάλα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή! Στο 54' η Μπράιτον έκανε το λάθος να πιέσει ψηλά και το... πλήρωσε, η Λίβερπουλ έβγαλε εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ντίας μοίρασε στον Φιρμίνο και ο Βραζιλιάνος έφερε το ματς στα ίσα. Στο 63' ήρθε και το τρίτο γκολ, απο εκτέλεση κόρνερ του Ντίας, ο Σάντσεθ έκανε κάκιστη έξοδο και ο Γουέμπστερ με αυτογκόλ σημείωσε το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 70’ πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 74’ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο β’ μέρος, αλλά την κεφαλιά του Γουέλμπεκ έβγαλε εξαιρετικά ο Αλισον. Οι Reds έχασαν την φρεσκάδα του πρώτου 25λεπτου και στο 84’ είδαν τον Τροσάρ να πετυχαίνει το 3-3 με ωραίο πλασέ. Μάλιστα, ο Βέλγος έγινε μόλις ο τρίτος αντίπαλος που πετυχαίνει χατ τρικ στο Ανφιλντ για την Premier League.

Βαθμό και... παράπονα η Μπόρνμουθ!

Η Μπόρνμουθ έβαλε δύσκολα στη Μπρέντφορντ, απέσπασε ισοπαλία 0-0 εντός έδρας, ενώ είχε και παράπονα από τη διαιτητία για πέναλτι στην τελευταία φάση. Μάλιστα, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι, που δεν έχει για αντίπαλό της, ομάδα από την 6η θέση και κάτω. Κακό ματς, ελάχιστες καλές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τον Τόνι, αλλά να μη μπορούν να βρουν δίχτυα. Στο τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, το VAR δεν τους δικαίωσε και το 0-0 δεν άλλαξε!

Πάρτι της Νιουκάστλ στο Λονδίνο!

Η Νιούκαστλ πέρασε… αέρας από το «Κρέιβεν Κότατζ», διέλυσε με 4-1 τη Φούλαμ και βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Μάλιστα, η κόκκινη κάρτα του Τσάλομπα στο 8ο λεπτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εύκολη επικράτηση. Οι «καρακάξες» έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν τρία γκολ με τους Γούιλσον, Αλμιρόν και Λόνγκσταφ. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός ήταν εντυπωσιακός και σημείωσε το 4-0 στο 57’ για να δώσει ένα πολύ εύκολο τρίποντο στην ομάδα του. Η Φούλαμ απλά μείωσε με τον Ριντ στο 88’ σε 4-1.

Χτίζει σερί η Έβερτον

Αργά αλλά σταθερά η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ ανατρέπει την αρνητική της εκκίνηση στη φετινή σεζόν. Τα Ζαχαρωτά πήραν δεύτερο σερί τρίποντο και έφτασαν τα επτά ματς αήττητοι σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, επικρατώντας της Σαουθάμπτον στο «St. Merry's» με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή-εξπρές! Όλα ουσιαστικά εκτυλίχθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 49' οι Άγιοι προηγήθηκαν με τον Αρίμπο, αλλά μέχρι το 54' οι Τόφιζ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους χάρη στα γκολ των Κόαντι (52') και ΜακΝιλ (54'). Έτσι, η Έβερτον έπιασε Λίβερπουλ και Μπρέντφορντ στη μέση της βαθμολογίας, ενώ η Σαουθάμπτον έμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα