Premier League: Goal/goal στα ντέρμπι και ασταμάτητος Χάαλαντ

Newsroom
Premier League: Goal/goal στα ντέρμπι και ασταμάτητος Χάαλαντ
Το Σαββατοκύριακο έχει ντέρμπι στην Premier League και υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στη Stoiximan.

Η Premier League επιστρέφει και το Σαββατοκύριακο έχει δύο ματσάρες. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ το Σάββατο (1/10), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

Το ντέρμπι του Λονδίνου φέτος είναι ιδιαίτερο, αφού οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Οι κανονιέρηδες είναι πρώτοι με 18 βαθμούς και η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς. Από την μία η Άρσεναλ έχει μια φοβερή τετράδα που αποτελείται από τους Σάκα, Μαρτινέλι, Όντεγκαρντ και Γκάμπριελ Ζεσούς. Στον αντίποδα η Τότεναμ έχει Σον, Κέιν και Ριτσάρλισον. Εύκολο goal/goal στο 1.60 στη Stoiximan, καθώς η ποιότητα των δύο ομάδων από τη μέση και μπροστά βγάζει μάτια. Δεν γίνεται να κρατήσουν απαραβιαστην την εστία τους.

Πάμε και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Εδώ έχουμε τους... πολίτες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κόντρα στους κόκκινους διαβόλους που είναι πέμπτοι. Η Σίτι και φέτος είναι το φαβορί για τίτλο, όμως και η ομάδα του Τεν Χαγκ μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, έχει αλλάξει πρόσωπο και πάει... τρένο. Και εδώ το goal/goal που πληρώνει 1.70, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει. H ομάδα του Γκουαρδιόλα σκοράρει στα 7 τελευταία ματς, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία. Επίσης ο Χάαλαντ είναι σε τρομερή φόρμα και το να σκοράρει πρώτος στο ματς προσφέρεται στο 2.80 στη Stoiximan. Φυσικά έχει ρίσκο, όμως ο Νορβηγός είναι on fire και αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

Tέλος αξία έχει και η δύσκολη αποστολή της Τσέλσι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Κρίσιμο ματς για τους Μπλε που θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Πότερ. Πάντα η έλευση νέου προπονητή κάνει καλό στις ομάδες, ενώ η Τσέλσι δεν έχει άλλο περιθώριο για γκέλες μετά το κακό ξεκίνημα της. Το διπλό της παρέας του Χάβερτς πληρώνει στο 1.85 στη Stoiximan και δεν το αφήνεις να φύγει.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα