Πότερ: Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι!

Newsroom
Πότερ: Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι!

bet365

Νέα εποχή στην Τσέλσι, με τους Μπλε να ανακοινώνουν την πρόσληψη του Πότερ. Οι Λονδρέζοι τον «κλείδωσαν» με πενταετές συμβόλαιο.

Το πρωί της Τετάρτης ο Τοντ Μπόελι απέλυσε τον Τόμας Τούχελ και μια ημέρα αργότερα, οι Μπλε έφεραν τον προπονητή της Μπράιτον, Γκρέιαμ Πότερ στο Λονδίνο! Νέα εποχή στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Τσέλσι έκανε δικό της τον Πότερ πληρώνοντας τα 18 εκατ. ευρώ του buy-out που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τη Μπράιτον.

Θυμίζουμε, πως οι Μπλε έδωσαν και 17 εκατ. ευρώ στον Τούχελ μετά την απόλυσή του. «Είμαι απίστευτα περήφανος και ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ την Τσέλσι, αυτόν τον φανταστικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη διοίκηση της Τσέλσι και ανυπομονώ να συναντηθώ και να συνεργαστώ με τη συναρπαστική ομάδα. Οι καταπληκτικοί οπαδοί μας μπορούν να είναι περήφανοι. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στη Μπράιτον που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία» τόνισε ο Πότερ.

Από την πλευρά του, ο Τοντ Μπόελι είπε: «Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, έχει δεξιότητες και ικανότητες που εκτείνονται πέρα ​​από το γήπεδο, κάτι που θα κάνει την Τσέλσι πιο επιτυχημένο σύλλογο»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα