Τσέλσι: Ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ; (poll)

Τσέλσι: Ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ; (poll)

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι: Ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ; (poll)

bet365

Ο Τόμας Τούχελ με απόφαση του Τοντ Μπόελι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και το Gazzetta σας καλεί να επιλέξετε ποιος είναι ο ιδανικός διάδοχος του Γερμανού στον πάγκο των Λονδρέζων.

Η ήττα της Τσέλσι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Τόμας Τούχελ στον πάγκο των Λονδρέζων. O Tοντ Μπόελι αποφάσισε να απολύσει τον Γερμανό προπονητή, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το κλαμπ μετά από 99 ματς με 62 νίκες, 19 ισοπαλίες, 18 ήττες, ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, ένα UEFA Super Cup και φυσικά το Champions League της σεζόν 2020/21, ενώ την ίδια σεζόν είχε πάρει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή.

Πλέον η νέα διοίκηση των Μπλε «ψάχνεται» στην αγορά για την ιδανική επιλογή. Ο Γκρέιχαμ Πότερ είναι ο πρώτος που κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων, όμως η περίπτωση του δεν είναι η μοναδική. Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκονται στη λίστα, ενώ υπάρχουν και άλλοι καλοί προπονητές στην αγορά των ελεύθερων. Το Gazzetta σας βάζει στη... θέση του Τοντ Μπόελι και σας καλεί να επιλέξετε ποιος είναι ο ιδανικός διάδοχος του Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Loading...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα