Γουλβς: Σοκ με Κάλαϊτζιτς, τραυματίστηκε στον χιαστό στο ντεμπούτο του

Γουλβς: Σοκ με Κάλαϊτζιτς, τραυματίστηκε στον χιαστό στο ντεμπούτο του

Νίκος Κικίδης
Γουλβς: Σοκ με Κάλαϊτζιτς, τραυματίστηκε στον χιαστό στο ντεμπούτο του

bet365

Άσχημα νέα για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη Γουλβς υπέστη ζημιά στον χιαστό και πλέον κινδυνεύει με πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Εφιαλτικό αποδείχθηκε το ντεμπούτο του Σάσα Κάλαϊτζιτς στην Premier League!

Ο Αυστριακός φορ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Γουλβς αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ από τη Στουτγκάρδη, ένιωσε έντονους πόνους στο γόνατο στο πρώτο του ματς με τους Λύκους κόντρα στη Σαουθάμπτον, με συνέπεια από την πρώτη στιγμή να εκφραστούν φόβοι για ζημιά στον χιαστό!

Δυστυχώς τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο, με τον νεαρό φορ πλέον να μπαίνει σε πλαίσιο αποθεραπείας προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατόν!

Από την πλευρά της η Γουλβς ενημέρωσε πως θα υπάρξουν περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθεί ο τραυματισμός του, καθώς και η διάρκεια που θα χρειαστεί να παραμείνει στα «πιτς».

Υπενθυμίζεται πως την περσινή περίοδο ο Κάλαϊτζιτς κατάφερε να κάνει το «μπαμ» στη Bundesliga χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, ενώ μέσα στο καλοκαίρι εμφανίστηκε πολύ κοντά στη Μπάγερν Μονάχου!

Οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών ωστόσο τελικά δεν τελεσφόρησαν, με τη Γούλβς να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να τον «αρπάζει» αντί του ποσού των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα