Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: «Χτίζουν» σερί οι «Κόκκινοι»

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: «Χτίζουν» σερί οι «Κόκκινοι»

bet365

Η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο King Power, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη κι έδειξε πως συνέρχεται από το κάκιστο ξεκίνημα.

Κάτι αλλάζει στη Γιουνάιτεντ! Η Μάντσεστερ επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο King Power, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Επειτα το τραγικό ξεκίνημα και τις δυο διαδοχικές ήττες, η ομάδα του Τεν Χαγκ παρουσιάζεται αφοσιωμένη στο στόχο της, είναι πιο πειθαρχημένη αμυντικά, ενώ και ο Ολλανδός έχει βρει τους παίκτες με τους οποίους θα πορευθεί. Στον αντίποδα, η Λέστερ συνεχίζει να προβληματίζει, παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας (μόλις ένα βαθμό) και η σεζόν αναμένεται δύσκολη.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στο ματς, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να βρει χώρους για να απειλήσει. Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ορεξάτος, από τα πόδια του περνούσαν όλες οι προσπάθειες, όπως και η φάση του γκολ. Στο 23ο λεπτό, ο Πορτογάλος άρχισε από δεξιά, μοίρασε ιδανικά στον Ράσφορντ, αυτός έβγαλε στον κενό χώρο για τον Σάντσο και ο τελευταίος αφού πέρασε τον Γουόρντ πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα. Η Λέστερ δεν είχε τρόπο ν' αντιδράσει, κι εκτός από ένα σουτ του Μπαρνς δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν στην περιοχή της Μάντσεστερ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Λέστερ ήταν πιο επιθετική, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 50', ο Μάντισον από εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Ντε Χέα να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση. Η Μάντσεστερ ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 20λεπτο μετά την είσοδο των Ρονάλντο, Κασεμίρο, με τον Πορτογάλο να δημιουργεί φάσεις, αλλά να μη σκοράρει. Μάλιστα, στο 83' το γυριστό του Ρονάλντο πέρασε μόλις άουτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα