Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοντά στην απόκτηση του Μπαντέ της Ρεν

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοντά στην απόκτηση του Μπαντέ της Ρεν

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην 19η μεταγραφή της, αφού πλησιάζει στην απόκτηση του Λοΐκ Μπαντέ της Ρεν.

Ο 22χρονος Γάλλος σέντερ μπακ φαίνεται πως τελικά καταλήγει στα «Tricky Trees» σύμφωνα με πληροφορίες του RMC. Μπορεί μέχρι χθες (31/08), η Σαουθάμπτον να ήταν εκείνη που πίεζε για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, όμως φαίνεται πως η Νότιγχαμ κατόρθωσε να προσπεράσει τόσο αυτή, όσο και την Άστον Βίλα και την Άουγκσμπουργκ, που ενδιαφέρονταν επίσης.

Για να τελείωσει το deal απομένει να ρυθμισμούν κάποιες λεπτομέρειες με την Ρεν, αφού με τον παίκτη τα έχει ήδη βρει. Ο Λοΐκ Μπαντέ πήγε πέρυσι το καλοκαίρι στην γαλλική ομάδα, η οποία ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με την Ρεν σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε περισσότερα από 1.500 αγωνιστικά λεπτά ενώ φέτος έχει παίξει μόλις σ' ένα ματς πρωταθλήματος, όπου έδωσε και ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα