Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ 0-2: Πέρασε με το «διπλό» από το «City Ground» με πρωταγωνιστή Κέιν

Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ 0-2: Πέρασε με το «διπλό» από το «City Ground» με πρωταγωνιστή Κέιν

bet365

Η Τότεναμ με μπροστάρη τον Χάρι Κέιν νίκησε την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «City Ground» με 2-0 και συνεχίζει αήττητη. Τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League ο Βρετανός killer, καθώς με τα δυο γκολ του έπιασε στα 187 τέρματα τον Άντι Κόουλ.

Η Τότεναμ συνεχίζει... άχαστη στην Premier League! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε με 2-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο «City Ground», με σκόρερ τον ασταμάτητο Χάρι Κέιν και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς έφτασε τους δέκα βαθμούς (τρεις νίκες και μια ισοπαλία). Πρώτη εντός έδας απώλεια για τους Reds, οι οποίοι βρίσκονται στη 14η θέση με τέσσερις βαθμούς. Τρίτος σκόρερ της Premier League o αρχηγός της Αγγλίας, καθώς έπιασε τον Άντι Κόουλ στα 187 γκολ.

Οι Σπερς βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 5', όταν Κέιν έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, την «κουβάλησε» ο Κουλουσέφσκι, την έδωσε πάλι στον Βρετανό «killer», ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ. Η Τότεναμ έλεγχε τον ρυθμό μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρους και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους φιλοξενούμενους μέσα στα καρέ τους, όμως τους έλειψε η σωστή τελική προσπάθεια.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ είχε την κατοχή και η Τότεναμ έβρισκε χώρους για να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Στο 51' η Φόρεστ είχε την καλύτερη της φάση όταν ο Γκιμπς-Γουάιτ έβγαλε σέντρα μέσα από την περιοχή, ο Τζόνσον έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 56' οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κουκ σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κέιν. Ο Βρετανός φορ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο «σπεσιαλίστας» Χέντερσον του είπε όχι και έγινε ο πρώτος κίπερ που απέκρουσε πέναλτι του αρχισκόρερ των Σπερς στην Premier League την τελευταία τετραετία. Ο Άγγλος κίπερ έχει δεχτεί μόλις ένα από τα πέντε πέναλτι που έχει κληθεί να αποκρούσει στο πρωτάθλημα.

Η Νότιγχαμ στο 57' απείλησε με το καλό διαγώνιο σουτ του Γουίλιαμς που πέρασε άουτ. Στο 61' ο Σον έφυγε στην αντεπίθεση αλλά με δυο προσπάθειες δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χέντερσον. Η Τότεναμ τελείωσε το ματς στο 81' όταν Ριτσάρλισον κέρδισε τη μπάλα από τα αριστερά, έβγαλε φανταστική σέντρα με το εξωτερικό και ο Κέιν με κεφαλιά εξ επαφής νίκησε τον Χέντερσον για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα