Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο Κριστιάνο, Μαγκουάιρ και Κασεμίρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο Κριστιάνο, Μαγκουάιρ και Κασεμίρο

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο Κριστιάνο, Μαγκουάιρ και Κασεμίρο

bet365

Απόντες από τη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον, ενώ ο Τεν Χαγκ φαίνεται να αναβάλει το ντεμπούτο του Κασεμίρο.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αρχηγό της ομάδας Χάρι Μαγκουάιρ.

Το ζευγάρι έμεινε εκτός και στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, το βράδυ της Δευτέρας (2-1) και φαίνεται πως δεν κατάφεραν να πείσουν τον Ολλανδό για την επιστροφή τους στα βασικά του πλάνα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ξεκινήσουν λοιπόν κόντρα στην Σαουθάμπτον (14:30), με τους: Ντε Χέα, Ντάλοτ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Μακ Τόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Έρικσεν, Σάντσο, Ράσφοντ, Ελάνγκα. (Ακριβώς οι ίδιες επιλογές με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους reds)

Αναφορικά στον νεοαποκτηθέντα μέσο της ομάδας, Κασεμίρο, ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να περιμένει για να κάνει το ντεμπούτο του ως παίκτης της Γιουνάιτεντ.

Ο Τεν Χαγκ εξήγησε τις επιλογές του στο BT Sport: «Έχουμε μια ομάδα που είναι αρκετά ανταγωνιστική, οπότε είναι πάντα μια δύσκολη απόφαση, αλλά είχαμε μια καλή εμφάνιση τη Δευτέρα, οπότε μένεις σε αυτήν. Πρέπει να δώσουμε στον Κασεμίρο τον χρόνο να προσαρμοστεί στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως άνθρωπος, έχεις σκέψεις, αλλά ως προπονητής πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Η ομάδα είναι πάντα το πιο σημαντικό. Παίρνεις μια απόφαση να ωφελήσεις την ομάδα, πρέπει να είσαι ξεκάθαρος, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Έχουμε τους παίκτες να διαχειριστούν το παιχνίδι. Στους Ελάνγκα, Ράσφορντ και Σάντσο έχεις μεγάλη ταχύτητα μπροστά. Πρέπει να έχουμε έξυπνη στρατηγική. Αυτό θα μοιάζει περισσότερο με το παιχνίδι στο Μπρέντφορντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα