Ο Κασεμίρο βρίσκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήξερε να κάνει... μεγάλες επιτυχίες

Νότης Χάλαρης
Ο Κασεμίρο βρίσκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήξερε να κάνει... μεγάλες επιτυχίες

bet365

Η μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακούει στο όνομα του Κασεμίρο και ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού συμπληρώνει ένα μοναδικό παζλ με τέσσερα κόμματια. Το Gazzetta σας αναλύει ποιους θα βρει στον αγγλικό σύλλογο ο Βραζιλιάνος χαφ.

Η... αύρα του Κασεμίρο στην παρουσίασή του πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, δεν έφερε μόνο τον ενθουσιασμό στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τη νίκη με 2-1 απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της Premier League.

Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν αποτελεί μία τυχαία μεταγραφή αλλά το κομμάτι του παζλ που ήθελε ο Έρικ Τεν Χαγκ για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή. Το Gazzetta, από την άλλη, σας δίνει στο πιάτο τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα συναντήσει στο Όλντ Τράφορντ ο διεθνής αστέρας, με τους οποίους έχει πανηγυρίσει επιτυχίες στο παρελθόν.

Ραφαέλ Βαράν

Ήταν οι δύο ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην μεσοαμυντική γραμμή. Ο Κασεμίρο είχε πίσω του, στα στόπερ, για πάνω από 200 επίσημα παιχνίδια, την σιγουριά του Ραφαέλ Βαράν, με τον οποίο πανηγύρισαν τεράστιους θριάμβους αλλά και τίτλους. Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν στους «μερένχες» τον Απρίλιο του 2013, όταν ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν βασικός στην μεσαία γραμμή απέναντι στην Μπέτις και ο Βαράν πέρασε ως αλλαγή στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Έκτοτε, κατέκτησαν μαζί τέσσερα Champions League, τρία FIFA Club World Cup, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα κύπελλο Ισπανίας.

Φρεντ

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους της λίστας, ο Φρεντ ήταν (και είναι) συμπαίκτης με τον Κασεμίρο στην Εθνική Βραζιλίας. Ο έμπειρος χαφ έχει βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνολικά 20 φορές, φορώντας το εθνόσημο της «σελεσάο». Το πρώτο τους, χρονικά, ματς, ήταν το φιλικό της Βραζιλίας απέναντι στην Τουρκία, τον Δεκέμβριο του 2014, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παίζουν μαζί για πέντε λεπτά. Φυσικά, η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι πως έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Copa America, χωρίς όμως, να το κατακτήσουν.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί ο Κασεμίρο να μην... πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η ταυτόχρονη παρουσία τους, ήταν ένα από τα κλειδιά των συνεχόμενων Champions League. Συγκεκριμένα, αμφότεροι βρέθηκαν μαζί στο ματς με την Μπέτις (όπως και με τον Βαράν), και στη συνέχεια έγιναν, αγωνιστικά... αχώριστοι. Μοιράστηκαν στον αγωνιστικό χώρο σε 109 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ο Βραζιλιάνος χαφ μέτρησε τέσσερις ασίστ προς τον Πορτογάλο και δύο γκολ από πάσες του διεθνή αστέρα. Τέσσερα Champions League, τρία FIFA Club World Cup, δύο πρωτακλήματα Ισπανίας και ισάριθμα κύπελλα ο απολογισμός των δύο ποδοσφαιριστών στην Μαδρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα