Άνχελ Ντι Μαρία: Το viral ξέσπασμα της γυναίκας του για τη ζωή στο Μάντσεστερ

Newsroom
Άνχελ Ντι Μαρία: Το viral ξέσπασμα της γυναίκας του για τη ζωή στο Μάντσεστερ

bet365

«Ζούσαμε στη Μαδρίτη και ο Άνχελ έπαιζε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, που είναι η Ρεάλ. Ήμασταν τέλειοι και ξαφνικά ήρθε αυτή η πρόταση από το Μάντσεστερ», ακούγεται να λέει η σύζυγος του Ντι Μαρία σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια που έχει γίνει viral στα social media.

Στην Αγγλία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακάλυψαν κι αναπαράγουν μια παλαιότερη συνέντευξη της Χορχελίνα Καρντόσο, συζύγου του Άνχελ Ντι Μαρία που

«Φρικτό... Το Μάντσεστερ είναι το χειρότερο. Το Μάντσεστερ είναι όλο φρικτό», δήλωσε η κυρία Καρντόσο στο πρόγραμμα LAM που μεταδόθηκε από το αργεντίνικο κανάλι El Trece στις 5 Απριλίου 2020.

«Ζούσαμε στη Μαδρίτη και ο Άνχελ έπαιζε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμασταν τέλειοι, τέλειος καιρός, υπέροχο φαγητό... και ξαφνικά ήρθε η πρόταση από το Μάντσεστερ. 'Δεν υπάρχει περίπτωση, θα πας μόνος σου', του είπα», εξήγησε.

«Οι Ισπανοί μας φώναζαν προδότες... Δουλεύεις σε μια εταιρεία και σου έρχονται από τον ανταγωνισμό πληρώνοντάς σε τα διπλά... δεν θα φύγεις;» είπε η Χορχελίνα, εξηγώντας ότι αποδέχτηκαν την πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για τα χρήματα.

Μάλιστα ανέφερε πως είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να πάρει μεταγραφή για οπουδήποτε εκτός της Αγγλίας. «Αφήστε τους να σας αγοράσουν από οποιαδήποτε χώρα εκτός από την Αγγλία. Ένα χρόνο μετά πέφτουμε στην Αγγλία. Σκατά», διηγήθηκα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Δεν μου άρεσε τίποτα. Δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν. Το φαγητό είναι αηδιαστικό, οι γυναίκες πορσελάνινες...Όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα, ενωνόμαστε. Δεν του είπα "Εσύ φταις που είμαστε στο Μάντσεστερ". Του είπα "αγάπη θέλω να αυτοκτονήσω... δύο το μεσημέρι και είναι νύχτα". Και μου είπε "είναι τρομερό, αλλά μην 'ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε'», εξήγησε η σύζυγος του νυν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα