Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξέπνευσε η διορία για Ντε Γιονγκ, ακόμα αρνητικός ο Ολλανδός

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξέπνευσε η διορία για Ντε Γιονγκ, ακόμα αρνητικός ο Ολλανδός

bet365

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν απάντησε τελικά στην πρόταση της Γιουνάιτεντ εντός της διορίας και πλέον η μεταγραφή του στους Κόκκινους Διάβολους φαντάζει πιο απίθανη από ποτέ.

Ούτε βήμα πίσω από τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος παρά το στενό μαρκάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και δυο μήνες δείχνει αποφασισμένος να μην αποδεχτεί το κάλεσμα των Κόκκινων Διάβολων για να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Σύμφωνα μάλιστα με την ολλανδική «Telegraaf», ο 25χρονος μέσος δεν απάντησε καν στην πρόταση της Γιουνάιτεντ εντός της διορίας, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο μεταγραφής του να φαντάζει πλέον πιο απίθανο από ποτέ.

Ο ίδιος άλλωστε έχει καταστήσει σαφές πως για την ώρα και με τα τρέχοντα δεδομένα δεν σκέφτεται καν την προοπτική του Μάντσεστερ, καθώς θέλει να μείνει στη Βαρκελώνη και να πετύχει φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη βέβαια οι Καταλανοί δεν έχουν την ίδια... κάψα για τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας, κυρίως λόγω των υπέρογκων οικονομικών απολαβών που διατίθενται ετησίως για τον Ντε Γιονγκ. Και με δεδομένο πως ο Ολλανδός αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένο μισθό, στη Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να ευελπιστούν σε μια πιθανή πώλησή του μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως να βγαίνει πλέον εκτός κάδρου, οι... ελπίδες των Καταλανών εξαρτώνται αποκλειστικά πάνω στην Τσέλσι η οποία με τη σειρά της έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα