Λίνγκαρντ: Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ του πέταξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα για την «προδοσία» του

Βασίλης Μπαλατσός
Λίνγκαρντ: Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ του πέταξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα για την «προδοσία» του

bet365

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, Γουέστ Χαμ, ως παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και οι οπαδοί των Σφυριών του πετούσαν ψεύτικα χαρτονομίσματα για την «προδοσία» του να διαλέξει την οικονομικά ανώτερη πρόταση των Κόκκινων.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ στο κατάμεστο «City Ground» και πανηγύρισε νίκη στην Premier League μετά από 23 χρόνια. Ο Τζέσι Λίνγκαρντ ήταν βασικός και αναντικατάστατος για τους γηπεδούχους στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε πρόταση από τα Σφυριά για να επιστρέψει στο Λονδίνο, όμως προτίμησε την προσφορά της Νότιγχαμ, η οποία ήταν μεγαλύτερη σε οικονομικό επίπεδο. Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ τον κατηγορούν για «προδοσία» και μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν στο «City Ground» του πέταξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα