Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ: Ο Μαρινάκης έκανε τον σταυρό του ενώ περίμενε την απόφαση του VAR (vid)

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ: Ο Μαρινάκης έκανε τον σταυρό του ενώ περίμενε την απόφαση του VAR (vid)

bet365

Η Φόρεστ σκόραρε με τον Τζόνσον, το VAR, όμως, επενέβη για υποψία οφσάιντ και την ίδια ώρα στην εξέδρα του «City Ground» ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τον σταυρό του, πριν τελικά το 2-0 ακυρωθεί οριστικά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο εντός έδρας ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την άνοδό της στην Premier League και η παρουσία του έγινε αφορμή για αρκετά κοντινά πλάνα των σκηνοθετών της μετάδοσης. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και αυτή του 64ου λεπτού, δευτερόλεπτα αφότου ο Τζόνσον έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών στις εξέδρες, ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχθηκε ειδοποίηση από το VAR για υποψία οφσάιντ και η φάση εξετάστηκε στο δωματιάκι της τεχνολογίας. Όση ώρα διήρκεσε η διαδικασία, η κάμερα εστίασε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πιάστηκε... επ' αυτοφώρω να κάνει τον σταυρό του, στιγμές πριν τελικά το γκολ ακυρωθεί και παραμείνει το 1-0.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα