Λίβερπουλ: Θυμωμένος ο Κλοπ συνέκρινε το φορτωμένο πρόγραμμα των παικτών με την κλιματική αλλαγή

Λίβερπουλ: Θυμωμένος ο Κλοπ συνέκρινε το φορτωμένο πρόγραμμα των παικτών με την κλιματική αλλαγή

Newsroom
Λίβερπουλ: Θυμωμένος ο Κλοπ συνέκρινε το φορτωμένο πρόγραμμα των παικτών με την κλιματική αλλαγή

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι κυβερνητικά όργανα όπως η FIFA και η Premier League είναι επείγουσα ανάγκη να βρουν έναν τρόπο να ελαφρύνουν το πρόγραμμα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και συνέκρινε την κατάσταση με την κλιματική αλλαγή!

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνέκρινε την ευημερία των παικτών με την κλιματική αλλαγή, αφού όπως είπε το τρελά επιβαρυμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών σε κορυφαίο επίπεδο είναι όπως η κλιματική αλλαγή ένα θέμα που όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ πιστεύει ότι κυβερνητικά όργανα όπως η FIFA και η Premier League οφείλουν άμεσα να επέμβουν αφήνοντας στην άκρη το συμφέρον, να ξεκινήσουν συνομιλίες και να βρουν έναν τρόπο να ελαφρύνουν το πρόγραμμα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών.

Η Λίβερπουλ έπαιξε 64 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σάντιο Μανέ συμμετείχαν στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών κατά τη διάρκεια της εκστρατείας και ο Κλοπ είναι θυμωμένος που το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και πριν από ένα ξέφρενο τελευταίο πεντάμηνο με τους συλλόγους τους.

«Αν όλοι οι παίκτες έχουν τότε ένα διάλειμμα, δεν είναι πρόβλημα, είναι καλό, είναι σαν ένα χειμερινό διάλειμμα που το είχα στη Γερμανία ως παίκτης πολύ, τέσσερις εβδομάδες ρεπό, τέτοια πράγματα. Το πρόβλημα είναι οι παίκτες που παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό δεν είναι εντάξει, αλλά έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό. Αν πας στον τελικό ενός Μουντιάλ και το κερδίσεις ή χάσεις ή έναν αγώνα τρίτης θέσης, είσαι ήδη αρκετά απασχολημένος και τότε τα υπόλοιπα ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα.

Όταν αρχίζω να μιλάω για αυτό, θυμώνω πολύ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι σωστό, κανείς δεν μιλάει αρκετά συχνά για αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορείς να παρακολουθείς συνεχώς παίκτες κορυφαίας κατηγορίας και να λες, 'Θεέ μου, πόσο υπέροχοι είναι'. Είναι όπως με το κλίμα. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξει, αλλά κανείς δεν λέει τι πρέπει να κάνουμε.

Γιατί δεν θα το συζητούσαμε και θα το κάναμε σωστά και θα λέγαμε, 'Κυρίες και κύριοι, Φίφα, Πρέμιερ Λιγκ, FA, αρχίστε να μιλάτε μεταξύ τους.' Πρέπει να γίνει μια συνάντηση όπου θα μιλάνε όλοι μεταξύ τους και το μόνο θέμα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτού του παιχνιδιού, οι παίκτες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα