Ο γεροΓιοβάισα δίνει απαντήσεις μετά το στραπάτσο!

γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα δίνει απαντήσεις μετά το στραπάτσο!

bet365

Χάθηκε η μπάλα την Τετάρτη, εφιάλτης την Πέμπτη και το διήμερο με... σόκαρε. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ψύχραιμες και ο Χάαλαντ θα με βοηθήσει να πάρω τα πάνω μου.

Αυτό δεν ήταν διήμερο, αυτό ήταν εξορία στη γυμνή, παντέρημη στέπα του Καζακστάν. Σύντροφοι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν ήμουν υπό την επήρεια της βότκας όταν «διάβαζα» τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Πέσαμε όλοι στην… παγίδα, εγώ και οι ομάδες μαζί! Μπορώ να αλλάξω την κατάσταση; Το… Σούπερ Καπ Αγγλίας μου δίνει την ευκαιρία και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Σαν τον Χάαλαντ μέσα στο κουτί θα είμαι σύντροφοι. Πάμε για… Build A Bet! Στο 1.87 βλέπω νίκη Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ στην κανονική διάρκεια και οι ομάδες να έχουν Over 2.5 κόρνερ.

Επίσημη πρεμιέρα του Ερλινγκ Χάαλαντ, και ο Νορβηγός είναι έτοιμος να στείλει μηνύματα. Τα γαλάζια του πάνε αρκετά, οι επαφές του με τα αντίπαλα δίχτυα… φαρμακερές και δε βλέπω λόγο να μην πανηγυρίσει τέρμα. Στο 2.10 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, όμως ο γεροΓιοβάισα πάει ένα βήμα παραπάνω. Γκολ του Νορβηγού και νίκη της Σίτι προσφέρεται στο 3.00. Καλό; Πολύ καλό!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ισοφαρίσει τη μάχη με τον Κλοπ και η Μάντσεστερ δείχνει φέτος πιο ομάδα. Αλλωστε, από τις 6 Ιουλίου είχα στείλει το μήνυμα «Σίτι, ξανά στην κορυφή της Premier League». Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μάθει απ' έξω κι ανακατωτά τον δρόμο προς την κάθε κορυφή, την κάθε διάκριση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει... μπράτσα από τους τίτλους που σηκώνουν κάθε σεζόν. Στο 1.62 η κούπα των «Πολιτών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα