Νότιγχαμ Φόρεστ: Επένδυση 100 εκατ. λιρών στο «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επένδυση 100 εκατ. λιρών στο «City Ground»

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Επένδυση 100 εκατ. λιρών στο «City Ground»

bet365

Το περιφερειακό συμβούλιο του Ράσκλιφ ενέκρινε τα σχέδια που κατέθεσε η διοίκηση Νότιγχαμ Φόρεστ για την ανακατασκευή του «City Ground» και την αύξηση της χωρητικότητας του από 30.445 θέσεις σε 35.000. Στις 100 εκατομμύρια λίρες εκτιμάται η επένδυση.

Ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς το περιφερειακό συμβούλιο του Ράσκλιφ ενέκρινε τα σχέδια που κατέθεσε η διοίκηση του κλαμπ για την ανακατασκευή του «City Ground»! Οι τοπικές αρχές έδωσαν την έγκριση τους για να πρωχωρήσουν οι εργασίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η ανακατασκευή της εξέδρας «Peter Taylor Stand», χάρη στην οποία η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί από 30.445 θέσεις σε 35.000.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του πρότζεκτ το γήπεδο χρειάζεται 15 μήνες για να πάρει την τελική του μορφή και συνεπώς αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Athletic» το μπάτζετ για την ανακατασκευή αναμένεται να φτάσει περίπου στις 100 εκατομμύρια λίρες. Το «nottinghampost» υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια λίρες που σχετίζονται άμεσα με τα σχέδια και έχει δεσμευτεί για το έργο καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών. H επένδυση θα μπορούσε να ωφελήσει το κλαμπμε ένα ποσό κοντά στις 800 εκατομμύρια λίρες!

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ενθουσιασμένη με τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Σχεδιασμού του Συμβουλίου του Δήμου Ράσκλιφ να υποστηρίξει τη σύσταση των Υπεύθυνων Σχεδιασμού της ότι θα πρέπει να εγκριθεί η αίτηση τoυ κλαμπ για πολεοδομική άδεια για την ανακατασκευή της κεντρικής κερκίδας στο City Ground.

Η σημερινή απόφαση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι για την ανάπλαση της ιστορικής τοποθεσίας του City Ground και αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα 3 ετών αφοσιωμένης δουλειάς από το κλαμπ.

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του γηπέδου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της θέσης του συλλόγου στην Premier League και όλα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία που αποφέρει αυτή η θέση.

Η ανάπτυξη θα αντιπροσωπεύει επίσης τη φυσική εκδήλωση της επιθυμίας του ιδιοκτήτη του συλλόγου κ. Μαρινάκη να αφήσει μια ιστορική κληρονομιά στο κλαμπ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα