Nότιγχαμ: Μετά το «μπαμ» με Λίνγκαρντ θέλει και Κορνέ!

Nότιγχαμ: Μετά το «μπαμ» με Λίνγκαρντ θέλει και Κορνέ!

Newsroom
Nότιγχαμ: Μετά το «μπαμ» με Λίνγκαρντ θέλει και Κορνέ!

bet365

Η Νότιγχαμ δε... σταματά στον Λίνγκαρντ, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στην Μπέρνλι για τον Κορνέ.

H Νότιγχαμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι της Premier League, αφού μετά τη «βόμβα» με τον Λίνγκαρντ θέλει και τον εξτρέμ της Μπέρνί, Μαξουέλ Κορνέ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής «Daily Mail», το ενδιαφέρον της Φόρεστ για την απόκτηση του 25χρονου Ιβοριανού, έχει... αναθερμανθεί και είναι πιθανή η πρόταση τις επόμενες ώρες.

Βέβαια, η Νότιγχαμ έχει και... ανταγωνιστές, μιας και τον Κορνέ θέλει τόσο η Εβερτον όσο και η Φούλαμ, οι οποίες και έχουν κάνει προτάσεις, που όμως δεν έχουν πείσει τη Μπέρνλι. Ο διεθνής Ιβοριανός (έχει αγωνιστεί και στη Λυών) σκόραρε 9 φορές σε 29 εμφανίσεις την περσινή χρονιά και ήταν στους λίγους παίκτες της ομάδας που ξεχώρισε. Θυμίζουμε, πως η Νότιγχαμ έχει προβεί ήδη σε 11 (!) μεταγραφές, αφού έχουν αποκτηθεί οι: Αβονίγι, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόν, Ρίτσαρντς, Ο΄Μπράιεν, Τόφολο, Αγκιλέρα, Χένεσεϊ, Χέντερσον και Λίνγκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα