Λίνγκαρντ: Εσκασε η βόμβα, η Νότιγχαμ τον κάνει δικό της!

Λίνγκαρντ: Εσκασε η βόμβα, η Νότιγχαμ τον κάνει δικό της!

bet365

Η Νότιγχαμ έκανε την υπέρβαση, άφησε... πίσω της Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Εβερτον και έκλεισε τον Τζέσι Λίνγκαρντ. Πέρασε το πρώτο μέρος των ιατρικών ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ενα από τα μεγαλύτερα φετινά deals στην Premier League είναι έτοιμη να «κλείσει» η Νότιγχαμ, αφού σύμφωνα με όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, θα κάνει δικό της τον Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φόρεστ έκανε την υπέρβαση, αφού άφησε... πίσω της στη «μάχη» τόσο τη Γουέστ Χαμ όσο και τις Νιουκάστλ, Εβερτον. Ο Λίνγκαρντ πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών και μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές. Οπως αναφέρει ο Guardian, η Νότιγχαμ εκτόξευσε το μπάτζετ της, ώστε να δώσει στον διεθνή μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 9.6 εκατ. λιρών.

Λίνγκαρντ και άλλες δέκα μεταγραφές!

Ο Λίνγκαρντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ, ενώ αποτελεί την ενδέκατη μεταγραφή του συλλόγου. Είχαν προηγηθεί οι: Αβονίγι, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόν, Ρίτσαρντς, Ο΄Μπράιεν, Τόφολο, Αγκιλέρα, Χένεσεϊ και Χέντερσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα