Λίνγκαρντ: Εσκασε η βόμβα, η Νότιγχαμ τον κάνει δικό της!

Λίνγκαρντ: Εσκασε η βόμβα, η Νότιγχαμ τον κάνει δικό της!

bet365

Η Νότιγχαμ έκανε την υπέρβαση, άφησε... πίσω της Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Εβερτον και έκλεισε τον Τζέσι Λίνγκαρντ. Πέρασε το πρώτο μέρος των ιατρικών ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ενα από τα μεγαλύτερα φετινά deals στην Premier League είναι έτοιμη να «κλείσει» η Νότιγχαμ, αφού σύμφωνα με όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, θα κάνει δικό της τον Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φόρεστ έκανε την υπέρβαση, αφού άφησε... πίσω της στη «μάχη» τόσο τη Γουέστ Χαμ όσο και τις Νιουκάστλ, Εβερτον. Ο Λίνγκαρντ πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών και μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές. Οπως αναφέρει ο Guardian, η Νότιγχαμ εκτόξευσε το μπάτζετ της, ώστε να δώσει στον διεθνή μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 9.6 εκατ. λιρών.

Λίνγκαρντ και άλλες δέκα μεταγραφές!

Ο Λίνγκαρντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ, ενώ αποτελεί την ενδέκατη μεταγραφή του συλλόγου. Είχαν προηγηθεί οι: Αβονίγι, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόν, Ρίτσαρντς, Ο΄Μπράιεν, Τόφολο, Αγκιλέρα, Χένεσεϊ και Χέντερσον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα