Χάαλαντ: Παίζει στο φιλικό με την Μπάγερν

Χάαλαντ: Παίζει στο φιλικό με την Μπάγερν

bet365

Ντεμπούτο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου σε μια συνάντηση την οποία... είχε μάθει καλά από την Bundesliga, θα κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον είχε προφυλάξει στο προηγούμενο φιλικό με την Κλαμπ Αμέρικα στο Χιούστον λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, όμως, ο Νορβηγός επιθετικός είναι πανέτοιμος να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σίτι αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο Lambeau Field του Green Bay και το «θωρηκτό» της επίθεσης των «πολιτών» αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά με την εμφάνιση των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Επί γερμανικού εδάφους ο Χάαλαντ είχε σκοράρει πέντε φορές σε εφτά αναμετρήσεις απέναντι στους Βαυαρούς, όμως είχε πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακόμα και σε ματς που είχε σκοράρει δις για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Μάρτη του 2021, η Μπάγερν είχε επικρατήσει με σκορ 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα