Τεν Χαγκ: Τα «γαλλικά» στον Ντε Χέα επειδή «έσπασε» το build-up

Τεν Χαγκ: Τα «γαλλικά» στον Ντε Χέα επειδή «έσπασε» το build-up

Τεν Χαγκ: Τα «γαλλικά» στον Ντε Χέα επειδή «έσπασε» το build-up

bet365

Το ρολόι έδειχνε το 88', το σκορ ήταν στο 3-1 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, η επιλογή του Νταβίντ Ντε Χέα να κόψει το build-up απομακρύνοντας τη μπάλα προς το κέντρο έκανε έξαλλο τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος και απάντησε με... γαλλικά στον Ισπανό κίπερ.,

Η εποχή Έρικ Τεν Χαγκ άρχισε και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν το 3X3 στα φιλικά προετοιμασίας με τη νίκη τους επί της Κρίσταλ Πάλας στη Μελβούρνη (3-1), έφτασαν τα 11 γκολ, δείχνουν να ανακτούν τη χαμένη τους αίγλη και αυτοπεποίθηση και το τακτικό πλάνο του Ολλανδού τεχνικού, με διαρκή κυκλοφορία μπάλας και reactive τρόπο παιχνιδιού μοιάζει να αποδίδει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα λάθη εξαλείφθηκαν... δια μαγείας, πόσω μάλλον ότι ο Τεν Χαγκ τα «συγχωρεί» τόσο εύκολα.

Στο ματς κόντρα στους Αετούς του Λονδίνου, ο Νταβίντ Ντε Χέα γνώρισε την οργή του νέου προπονητή του. Πολύ απλά γιατί «παραβίασε» τη λογική του build-up από την εστία που θέλει να υιοθετήσει η ομάδα του, γεμίζοντας την μπάλα «στα τυφλά» και δίχως πίεση προς τη μεσαία γραμμή. Παρά το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ προηγούταν με 3-1 και πως το ματς βρισκόταν δύο λεπτά μακριά από τις καθυστερήσεις, ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ έγινε έξαλλος με την επιλογή του Ισπανού κίπερ, δείγμα της προσήλωσης που επιζητά από τους παίκτες του στους κανόνες που έχει θέσει και, μάλιστα, δεν κατάφερε να... αποφύγει τα «γαλλικά», τα οποία «έπιασαν» τα μικρόφωνα της μετάδοσης:

«Νταβίντ, τι κάνεις γ@@@@ο», φώναξε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ, και το σχετικό απόσπασμα δεν άργησε να γίνει viral στα social media:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα