Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε Νέκο Γουίλιαμς

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε Νέκο Γουίλιαμς

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε Νέκο Γουίλιαμς

bet365

Ο Ουαλός διεθνής έγινε το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της επιστροφής στην Premier League, με τον 21χρονο δεξιό μπακ να δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο στο «City Ground».

Μετά τους Χέντερσον, Μπιανκόν, Αβονίγι, Νιακατέ, Ρίτσαρντς η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/7) το έκτο μεταγραφικό της απόκτημα ενόψει του ιστορικού comeback στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ο Νέκο Γουίλιαμς, γεννημένος στο Ρέξαμ, μετακόμισε στη Φόρεστ από τη Λίβερπουλ με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε δύο 90λεπτα στο Champions League (συν μια ακόμα συμμετοχή στην Premier) πριν ενταχθεί στη Φούλαμ ως δανεικός τον Ιανουάριο, για να βοηθήσει στη «μάχη» ανόδου των Cottagers.

Ο 21χρονος έκανε το διεθνές του ντεμπούτο εναντίον της Φινλανδίας τον Μάρτιο του 2020, κι έπαιξε βασικό ρόλο στην πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα βοηθήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο να προχωρήσει στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε . «Η Φόρεστ είναι ένας σύλλογος με απίστευτη ιστορία και το City Ground είναι ένας πολύ ιδιαίτερο γήπεδο όπου ανυπομονώ να βιώσω σε όλη του την έκταση τις επόμενες εβδομάδες. Έχοντας μιλήσει με τον επικεφαλής προπονητή, υπάρχει τεράστια φιλοδοξία στον σύλλογο και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για την πρόκληση που ακολουθεί».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα