Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επικοινώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για Παρέδες

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επικοινώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για Παρέδες

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζει το έδαφος σε περίπτωση που δεν κατορθώσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα, με τον Παρέδες να είναι η δεύτερη επιλογή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία τους για να έχουν ένα «plan B» σε περίπτωση που δεν μπόρεσαν να κλείσουν τον Φρένκι Ντε Γιονγκ των Καταλανών επικοινωνόντας με την Παρί Σεν Ζερμέν για την περίπτωση του Λεάντρο Παρέδες.

Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe», οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του 28χρονου Αργεντινού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2024, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι απαιτήσεις τους αυτή τη στιγμή για τον παίκτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνουν τα 35 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ο Παρέδες πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις σκοράροντας ένα τέρμα και μοιράζοντας δύο ασίστ ξεπερνώντας οριακά τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα