Κλοπ: «Ερωτευτήκαμε τον Ντάργουιν όταν τον είδαμε με την Μπενφίκα» (vid)

Κλοπ: «Ερωτευτήκαμε τον Ντάργουιν όταν τον είδαμε με την Μπενφίκα» (vid)

Κλοπ: «Ερωτευτήκαμε τον Ντάργουιν όταν τον είδαμε με την Μπενφίκα» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως θαύμασε τον Ντάργουιν Νούνιες από τα δυο ματς της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν στο Champions League και από τότε είχε αποφασίσει ν' ασχοληθεί με τον Ουρουγουανό το φετινό καλοκαίρι.

Ο 22χρονος επιθετικός άφησε τη Λισαβόνα και μετακινήθηκε στο Μέρσεϊσαϊντ για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά των «κόκκινων», αφού το συνολικό κόστος μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 100 εκατομμύρια.

Ο Νούνιες θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους Σαλάχ, Ζότα, Φιρμίνο και Ντίας στο σκοράρισμα, να κοντράρει τον Χάαλαντ στη Σίτι και ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως όσα είχε δει από τον υψηλόσωμο φορ στο ζευγάρωμα της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα την περασμένη σεζόν, τον έκαναν να... ερωτευτεί τα χαρακτηριστικά του.

«Είχαμε μελετήσει τα πάντα γύρω από εκείνον, αλλά δεν ξέραμε καλά – καλά αν θα έπαιζε τότε γιατί μόλις είχε επιστρέψει από υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Όταν όμως τον βλέπεις live στο γήπεδο, είναι εντυπωσιακός.

Ο συνδυασμός δύναμης, τεχνικής, δίψας, κινήσεων, όλα τα προβλήματα που μας δημιούργησε, πραγματικά τον ερωτευτήκαμε με τους συνεργάτες μου σ' εκείνα τα δυο ματς που παίξαμε. Μόλις καταλάβαμε ότι υπήρχαν πιθανότητες να τον πάρουμε, τότε πραγματιικά ορμήσαμε και είμαστε χαρούμενοι που πλέον είναι μαζί μας» είπε ο Kloppo.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα