Γιώργος Οκκάς: Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Φούλαμ

Γιώργος Οκκάς: Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Φούλαμ

Γιώργος Οκκάς: Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Φούλαμ

bet365

Ο 18χρονος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γιάννη Οκκά, Γιώργος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Φούλαμ.

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή (7/7) για τον Γιώργο Οκκά. Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ρέκορντμαν συμμετοχών της εθνικής ομάδας της Κύπρου, Γιάννη Οκκά, υπέγραψε με την πρωταθλήτρια της Championship, Φούλαμ, το πρώτο του επαγγεματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος αμυντικός χαφ πήγε στις ακαδημίες των «Cottagers» το 2020 και με την πορεία του αυτή τη διετία κέρδισε το πρώτο του συμβόλαιο και μάλιστα σε ομάδα της Premier League. Την προηγούμενη σεζόν ο Οκκάς μέτρησε 27 συμμετοχές με την Κ-18 της Φούλαμ, σκόραρε δυο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Οκκά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την @fulhamfc. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την πίστη σε μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου, ιδιαίτερα τους γονείς μου, που ήταν δίπλα μου από την αρχή. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με καθοδήγησε σε όλες τις δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι εξαιρετικά σκληρά για να συνεχίσω την κληρονομιά της οικογένειάς μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα