Νότιγχαμ Φόρεστ: Συζητάει με τους Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Συζητάει με τους Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να κλείσει δύο πλάγιους μπακ, έναν για κάθε πλευρά, συζητώντας με τον Ρίτσαρντς της Μπάγερν και τον Γουίλιαμς της Λίβερπουλ.

Τα «Tricky Trees» συνεχίζουν την ενίσχυση του ρόστερ τους για την επιστροφή τους στην Premier League. Μετά την συμφωνία που πέτυχαν με την Μάιντς για τον Νιακατέ, η αγγλική ομάδα στοχεύει και πάλι στην ενίσχυση της άμυνάς επιθυμώντας την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν Μονάχου και του Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ.

Ο πρώτος είναι 24χρονος Άγγλος αριστερός οπισθοφύλακας που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους «Βαυαρούς». Πέρυσι, πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Νάγκελσμαν μοιράζοντας μία ασίστ σε 575 αγωνιστικά λεπτά. Η Μπάγερν δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, αλλά υπολογίζεται πως θα χρειαστούν 10-12 εκ. ευρώ για να πει το «ναι». Για την θέση αυτή η αγγλική ομάδα συζητάει και με την Χάντερσφιλντ για την μεταγραφή του Χάρι Τόφολο.

Ο δεύτερος είναι 21χρονος Ουαλός δεξιός μπακ που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λίβερπουλ μέχρι το 2025. Πέρυσι, έμεινε το πρώτο μισό της χρονιάς στο «Άνφιλντ» και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Φούλαμ. Συνολικά είχε 23 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο τέρματα και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε περισσότερα από 1.500 αγωνιστικά λεπτά.

Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως η Νότιγχαμ θα μπορέσει να κλείσει τα δύο αυτά deal μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι στιγμής τα «Tricky Trees» έχουν ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές αποκτώντας τους Χέντερσον, Μπιανκόν και Αβονίγι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα