Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κομπανί «ψωνίζει» από τους «πολίτες» για την Μπέρνλι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κομπανί «ψωνίζει» από τους «πολίτες» για την Μπέρνλι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κομπανί «ψωνίζει» από τους «πολίτες» για την Μπέρνλι

bet365

Ο Βενσάν Κομπανί «χτίζει» τη νέα Μπέρνλι με σκοπό να την επαναφέρει στην Premier League και δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης στην αγαπημένο του Μάντσεστερ Σίτι ψωνίζοντας από κει τα «υλικά» του.

Ο Βέλγος προπονητής και πρώην αρχηγός των «πολιτών» έφτασε φέτος το καλοκαίρι στο νησί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι η οποία υποβιβάστηκε απόι την Premier League στην Championship. Ξεκίνησε, λοιπόν, την υπολοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας και δεν θα μπορούσε για την καλύτερη υλοποίηση αυτού να μην χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του.

Έντεκα χρόνια παρουσίας στο Μάντσεστερ και την Σίτι ήταν αρκετά για να φτάσει να γνωρίζει κάτι παραπάνω από αρκετά τους περισσότερους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και να έχει πολύ καλή γνώση για τους παίκτες αυτής, νέους και μη. Κάπως έτσι, ο Βενσάν Κομπανί προτίμησε να πάει σε γνωστά γι' αυτόν μονοπάτια για να πραγματοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.

Από τους τέσσερις παίκτες που έχουν μέχρι στιγμής αποκτηθεί από τους «κλάρετς» οι δύο προέρχονται από τους «πολίτες». Ο λόγος για τους Σι Τζέι Ίγκαν-Ράιλι και Τέιλορ Χάργουντ-Μπέλις. Ο πρώτος είναι 19χρονος Άγγλος σέντερ μπακ που είναι διεθνής με την Κ19 της εθνικής Αγγλίας και αποκτήθηκε ως ελεύθερος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο ενώ πέρυσι έκανε και τέσσερις «γκεστ» εμφανίσεις και με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο δεύτερος είναι επίσης Άγγλος, αλλά και κεντρικός αμυντικός. Ο 20χρονος Άγγλος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού, αλλά χωρίς να συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς στο deal. Τον συγκεκριμένο ο Βέλγος κόουτς τον είχε και πέρυσι στην Άντερλεχτ για ένα εξάμηνο ως δανεικό όπου πραγματοποίησε 19 συμμετοχές δίνοντας και δύο ασίστ.

Όμως ο Βενσάν Κομπανί δεν σκοπεύει να μείνει εκεί και ετοιμάζεται να διαταράξει αυτή την ισορροποία του 50% στις μεταγραφές. Η Μπέρνλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για την απόκτηση του Άρο Μούριτς, του γιγαντόσωμου Κοσοβάρου γκολκίπερ των «πολιτών», που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άντανα Ντεμίρσπορ, η οποία επίσης ερίζει για την απόκτησή του, πραγματοποιώντας 32 εμφανίσεις και κρατώντας 10 φορές ανέπαφη την εστία του.

Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Ιουλίου και το μεταγραφικό «παζάρι» τώρα αρχίζεται να... ζεσταίνεται!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα